Cel mai spectaculos video slow motion filmat cu iPhone

Clipul video de mai jos a facut inconjurul internetului in cursul acestei zile, el fiind inregistrat pe un munte din Suedia de catre Nicolas Vuignier, un tanar de 25 de ani care a dorit sa demonstreze ca terminalele iPhone nu sunt bune doar pentru a face selfie-uri.

Dupa cum veti vedea deja, tanarul a folosit terminalul iPhone pentru a inregistra video in slow motion la 240 de cadre pe secunda in timp ce schia pe muntele din Suedia, dispozitivului fiind invartit in aer in jurul sau in timpul sesiunii de schi pentru a crea un clip video spectaculos.

Desi nu a dezvaluit deocamdata modul in care a reusit sa invarta terminalul in jurul sau in timp ce schia, tanarul a afirmat ca va oferi informatii detaliate despre metoda utilizata, o publicatie americana afirmand ca ar fi vorba despre un obiect printat cu o imprimanta 3D.

Indiferent de modul in care a realizat totul, tanarul va publica in zilele urmatoare si o inregistrare a modului in care a inregistrat acest clip video spectaculos folosind terminalul sau iPhone, el trebuind promovat si de catre compania Apple in cadrul propriului website.