Prima imagine cu HTC One M10 si specificatiile tehnice

Prima imagine cu HTC One M10 a fost publicata pe internet in cursul acestei zile impreuna cu detalii despre specificatiile tehnice pe care viitorul smartphone al celor de la HTC ar urma sa le aiba, el fiind programat pentru prezentare dupa Samsung Galaxy S7.

Prima imagine cu HTC One M10 dezvaluie faptul ca taiwanezii au invatat ceva din esecurile anilor trecuti, astfel ca noul terminal va avea un design modificat fata de cel al HTC One M9, insa nu chiar atat de similar cu cel al iPhone 6S, cel putin la o prima vedere.

Prima imagine cu HTC One M10 dezvaluie faptul ca HTC nu ar intentiona sa copieze iPhone 6S cu noul sau smartphone, iar aceasta schimbare de strategie este foarte benefica deoarece sugereaza faptul ca taiwanezii incearca sa se relanseze pe piata smartphone-urilor.

Bun, de la design trecem la specificatiile tehnice ale HTC One M10, ele confirmand faptul ca HTC va lansa un smartphone de top pentru utilizatorii din lumea intreata, iar asta deoarece in lipsa unor componente convingatoare exista sanse mici ca vanzarile sa fie bune.

Specificatiile tehnice HTC One M10 sunt :

  • ecran AMOLED de 5.1 inch cu rezolutie QHD de 2560 x 1440 pixeli;
  • chip Qualcomm Snapdragon 820;
  • 4 GB RAM;
  • placa grafica Adreno 530;
  • 32 GB spatiu de stocare;
  • cititor de amprente;
  • camera principala de 12 megapixeli cu focalizare automata asistata prin laser;
  • stabilizare optica pentru camerele frontala si principala;
  • Android 6.0.1 Marshmallow.

HTC One M10 imaginePrima imagine cu HTC One M10 si specificatiile tehnice ne prezinta o preambulul unei lupte acerte pe piata smartphone-urilor in urmatoarele luni, Apple, HTC si Samsung avand terminale extrem de interesante cu care incarca sa atraga utilizatorii globali.

Prima imagine cu HTC One M10 genereaza foarte multe discutii in randul fanilor HTC si nu numai, insa din pacate nu stim deocamdata cand va fi lansat acest nou dispozitive, cei de la HTC evitand sa il prezinte in cadrul Mobile World Congress 2016 din motive lesne de inteles, asa ca ramane de vazut cat va dura pana cand el va fi prezentat oficial.

18 COMENTARII

  1. Nu imi sta in fire sa comentez aiurea dar asta zici ca e iPhone naiba … Ăștia chiar duc lipsa de imaginație . Si cand spun ăștia ma refer la cam toti producători ce obișnuiesc sa se inspire .

  2. Hai sa va spun specificatiile lui M11 de la anul:

    ecran AMOLED de 5.1 inch cu rezolutie QHD de 2560 x 1440 pixeli;
    chip Qualcomm Snapdragon 830;
    5 GB RAM;
    placa grafica Adreno 540;
    32 GB spatiu de stocare;
    cititor de amprente;
    camera principala de 14 megapixeli cu focalizare automata asistata prin laser; stabilizare optica pentru camerele frontala si principala;
    Android 7.0.1

  3. Deci butonu seamana cu cel de iphone.pai cam cate alte forme ar putea alege si in functie de practicalitate….nu prea au ce sa copieze ca nu prea au ce ,tot aici ajungea si samsung fara iphone sau invers…aceasi forma ,toate ajung acolo …

  4. Chair ca seamana,legat de iPhone 3GS,a fost un device remarcabil,cred ca cel mai rezistent iPhone facut vreodata,singura problema era cu crapatura de la mufa de incarcare in rest ecranul aprope ca nu l-am zgariar niciodata chair daca l-am scapat de pests 3000 de ori 🙂 pacat ca l-am brick-uit cu jailbreak-ul si nu se mai boot-eaza 🙁