Prima Pagina iPad Air 3 iPad Air 3 va veni cu o mare surpriza

iPad Air 3 va veni cu o mare surpriza

O noua schita a iPad Air 3 si-a gasit drum spre internet in cursul acestei zile si mai jos o puteti vedea, ea fiind extrem de similara cu alta aparuta acum cateva saptamani, ambele sugerand implementarea acelorasi schimbari in noul produs al companiei Apple.

Mai exact, v-am vorbit ieri despre primele carcase iPad Air 3 care sunt deja puse in vanzare in Asia de catre diversi producatori, unele denotand faptul ca separat de patru difuzoare si flash LED pentru camera, tableta va avea un Smart Connector.

Apple a implementat acest Smart Connector in iPad Pro in ideea de a permite conectarea de accesorii care sa preia curent prin el si sa beneficieze de diverse functii precum actualizarea software-ului, iPad Air 3 cu Smart Connector fiind deasemenea pregatita pentru lansare.

Schita de astazi confirma din nou faptul ca iPad Air 3 cu Smart Connector a fost creata de catre compania Apple si urmeaza sa fie prezentata la conferinta din martie ce va fi organizata pentru a prezenta aceasta tableta impreuna cu iPhone 5se.

iPad Air 3 schita iPad Pro

La iPad Air 3 cu Smart Connector utilizatorii ar trebui sa poata conecta o husa cu tastatura facuta de catre Apple si poate chiar Apple Pencil in vederea incarcarii, acestea fiind doua functii ale iPad Pro care ar gasi multi utilizatori dornici sa le foloseasca in iPad Air 3.

Conform schitelor de pana acum, iPad Air 3 ar urma sa fie cu 0.05mm mai groasa si 0.1mm mai lata decat iPad Air 2, deci practic diferenta in dimensiuni nu va fi sesizabila de catre vreo persoana, dimensiunile raportate putand fi o variatie a celor reale.

iPad Air 3 cu 4 GB RAM si ecran 4K plus patru difuzoare, flash LED si Smart Connector ar putea uimi extrem de multa lume deoarece am vorbi despre un upgrade major fata de iPad Air 2, insa ramane de vazut daca toate zvonurile se vor adeveri sau nu.

 • Bogdan

  Ecran 4k sigur nu o sa aiba

 • Alex :D

  Nici eu nu sunt sigur, dar mai sunt 2 luni si vom vedea.

 • Edi Filip

  Daca marea surpriza e legata de acele difuzoare, pentru mine sunt egale cu 0

 • george

  Difuzoarele sunt cum nu se poate mai bune! Am iPad pro si știu ce vorbesc!

 • Ciprian

  Ar trebui totuși un update major si la aipad air…cred ca lumea sa plictisit de același lucru an de an doar update proc ram etc si puțin o schimbare de carcasa
  Eu zic ca un update mai major este mai mult decât binevenit si asta pentru a tine si a face lumea sa treaba la iPad care nu au si cei care au update

 • iTu

  4gb ram si 4k nu cred ca o sa bage, sigur la design o sa schimbe ceva insa ca utilizator de air 2 chiar nu ma incanta 4 difuzoare deloc. 4 difusoare in iPad nu o sa inlocuiasca sound’ul unui beats portable niciodata. Interesant o sa fie ptr cei care au iPad-uri mai vechi de air probabil, ce-i 2 gb ram si triple core din air 2 fac iOS-ul sa mearga fara vreo nevoie de “mai multa” performanta in utilizare.

 • Srb Srb

  ipad air 3 sigur nu este destinat pt tine( adica utilizatorii de ipad air 2) ci cum ai zis si tu probabil pt cei ce au ipad 2-3 sau ipad air 1
  Dar cu toate acestea daca va avea aceeasi putere si claritate precum ipad pro la sunet, este un mare plus si ar trebui sa o faca si pt ipad mini in viitor