Primul teaser pentru Samsung Galaxy S7 dezvaluie noile functii

Primul teaser pentru Samsung Galaxy S7 a fost publicat in cursul noptii trecute de catre compania Samsung, coreenii confirmand o buna parte dintre zvonurile pe care diverse publicatii online le-au tot anuntat timp de cateva luni de zile, deci lucrurile sunt cat se poate de clare.

Incepem cu faptul ca Samsung Galaxy S7 va fi impermeabil, aceasta informatie fiind oferita cu destul de mult timp in urma, iar teaserul celor de la Samsung confirma fara dubiu faptul ca aceasta caracteristica va fi oferita pentru noul terminal al coreenilor.

Separat de acestea, cei de la Samsung promoveaza intens functiile de securitate ale Samsung Galaxy S7 care urmeaza sa fie imbunatatite fata de cele oferite in verchile modele ale smartphone-urilor din seria Galaxy, insa deocamdata nimeni nu stie exact despre ce este vorba.

In continuare cei de la Samsung promoveaza camera imbunatatita a Samsung Galaxy S7 care urmeaza sa faca poze mult mai bune in conditii de luminozitate scazuta, aceasta caracteristica a smartphone-urilor fiind in continua imbunatatire de catre producatori, desi nimeni n-a reusit sa lanseze un produs care sa inregistreze intr-adevar poze bune noaptea.

https://www.youtube.com/watch?v=EHaxUZPyomg

Desi cei de la Samsung nu au confirmat acest lucru, Samsung Galaxy S7 ar urma sa vina echipat cu o baterie de minim 3000 mAh, Samsung Galaxy S7 Edge urmand a avea una de 3600 mAh, totul la preturi de 700 euro sau 800 de euro in momentul lansarii.

Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge vor fi prezentate in cursul acestei duminici de catre compania Samsung, insa lansarea oficiala ar urma sa aiba loc in data de 11 martie.

30 COMENTARII

  1. Si pt. DSLR-uri este dificil sa faca poze OK noapte mai ales fara un Flash mare si fara un trepied.
    Daca vrei un telefon care sa faca poze bune noaptea pui un Lumia 1020 pe un trepied.
    Da stiu este un telefon lansat in 2013.

  2. 1. Eu nu cred ca un telefon poate sa faca o poza cu DOF_ul ala (adancimea campului).
    2. Sunt cel putin 2 surse de lumina pe fata tipei si nici una nu este blitzul telefonului aratat in clip.

  3. Ai dreptate, dof-ul ala are nevoie de un f/number mic, și/sau o distanță focală mare, iar un smartphone nu ar putea face așa ceva.
    Cât privește lumina, vezi că este vorba de un stadion, unde sunt lumini artificiale cât cuprinde. Nu e nevoie să fie lumina blizului, și deci nu se mai pune problema de fotografiere pe întuneric.

    Ideea din spatele clipului ar fi aceea că S7 e prezent în momentele cheie, la pregătirea pentru ceva important, și apoi la recunoașterea succesului. Nu au nicio treabă dof, lumini, etc.

  4. Și ia spune-mi, sunt acri strugurii ăia, măi Srb, maică? Tu nu ai puterea să apreciezi ceva la adversar. Impropriu spus “adversar”, pentru că tu îți imaginezi că Samsung îți este adversar.

    Cică are și Apple un prototip de încărcare wireless a Watchului. A scris și Zaone un articol despre el, și nu îmi amintesc să fi făcut careva ironii din astea 🙂

  5. Tu faci fotografii cu vreun DSLR ca să apreciezi dacă este greu, sau spui așa… din auzite?
    În primul rând, acolo era noapte, în schimb era o grămadă de lumină în jur. Nicio problemă pentru niciun smartphone decent să facă poze în condițiile alea.
    În al doilea rând, de ce crezi că și pentru DSLR-uri e greu să facă poze noaptea? Cât de mare trebuie să fie flash-ul și de ce ai nevoie de trepied?

  6. Sigur ca vb. din experienta si ma refer noaptea cand ai foarte putina lumina spre deloc. De exemplu fotografiezi un oras de sus, o cladire luminata dincolo de un lac etc. In aceste cazuri ai nevoie de un trepied si expunere lunga dar si un Lumia 1020 se descurca admirabil in aceasta situatie, scoate poze care te fac sa te indoiesti ca au fost facute cu un telefon. Iphonul in aceasi situatie nici nu se poate compara.
    SI pentru orice este greu sa faca poze sau sa filmeze noaptea la lumina slaba/ foarte slaba, bine tu chiar nu ai habar.

  7. De câtă expunere ai nevoie? Tu scriai despre poza pe care a făcut-o tipa în reclama Samsung, unde este evident că nu erau condiții de lumină slabă/ foarte slabă.
    Ce DSLR ai tu, și ce setări folosești pentru imagini scoase în condiții de luminozitate scăzută? Ai putea pune o fotografie făcută de tine? Thanks!

  8. tocmai, pt mine este useless asa zisa incarcare pe un vas…mai degraba la cablu nu? tot aia e. cand o sa apara ce am zis eu mai demult atunci va fi intr-adevar wireless

  9. Daca tu esti la nivelul lui Bog’art, inseamna ca esti un afacerist incognito, ca nu stie nimeni de tine :)) Daca nu esti la nivelul ala, dar crezi ca esti, inseamna ca nu iti cunosti concurenta.

    Da, este un plus de valoare ca pui smartphone-ul pe un suport pe care se incarca prin inductie, si nu prin cablu. Cu cateva zile/saptamani in urma imi reprosai ca eu sunt adeptul tehnologiilor vechi (ex: cutie manuala la masina), dar acum te tii legat fedeles de o tehnologie precum cea de incarcare prin cablu.

    Este mai elegant sa iti tii telefonul pe birou, timp in care se incarca. Tehnologia de incarcare prin industie din smartphone-uri va fi folosita la incarcarea prin inductie a masinilor: poate ca in viitor, se vor monta placi de inductie in locurile de parcare, sub sosele in dreptul semafoarelor, etc. Nu va mai fi nevoie sa legi masina la cablul de curent.
    Sunt 101% convins ca daca Apple ar fi fost singura companie care ar fi introdus incarcarea prin inductie, ai fi fost in extaz.

    Si da, este incarcare wirless, pentru ca nu exista niciun fir intre smartphone si sursa de curent electric. Cand va aparea ceea ce visezi tu se va numi “incarcare la distanta”, care deocamdata este nociva organismelor umane, pentru ca energia electrica s-ar transmite pe baza undelor electromagnetice, incarcate energetic.

  10. Ma omule tu citit putin ce a scris sub acel clip?
    “nimeni n-a reusit sa lanseze un produs care sa inregistreze intr-adevar poze bune noaptea.”

    Despre asta am vb. si pt. asta am mentionat Lumia 1020 care intr-adevar faca poze foarte bune noaptea doar ca ai nevoie de un trepied.
    In clip face poze in conditii de lumina artificiala care este egal cu low light dar oricum nu despre asta am vb.
    Am un Canon 650D.
    Setarile sunt diferite in functie de situatie si ce vrei sa obtii, nu stau eu acum sa te educ, internetul este plin de informatii.

  11. Lumina artificială este egală cu low light. Clar 🙂 Asta spune multe despre cunoștințele tale de fotografie…

  12. Păi dacă e suficientă lumină, nu e niciun chin pentru iPhone, nu contează dacă e un bec, sau lumina zilei. E adevărat că lumina naturală e mai bună decât cea artificială în privința calității balansului de alb al fotografiei (White Balance =WB). Dar încă odată: lumină artificială nu înseamnă low light așa cum ai scris anterior 😉

  13. Nu zau, am facut poze cu iphonul la lumina becului: zgomot mult mai mare, posibilitatea de blur mult mai mare, focus mai lent. Trebuie sa faci mai multe poze si sa ii cat mai fix telefonul ca sa fii sigur ca nu ai dat-o in bara.

    Orice aparat foto la lumina becului urca ISO-ul din prima.
    Daca vrei sa contrazici realitatea treaba ta.

  14. Prietene, hai să o lăsăm așa… Când faci un instantaneu, distribuția histogramei este determinată de trei parametri: timp de expunere, apertura și ISO. Câtă vreme tu ai pus setările pe automat, aparatul va face o combinație între cele trei elemente, nu doar de ISO. Dacă tu ai setat totul pe manual, aparatul nu se atinge de ISO. Dacă ai setat ISO la valoare fixă, camera va ajusta doar ceilalți parametri variabili.

    Tu ai experiență cu Canon 650D și cu un Nokia. Eu am experiență de peste 200.000 cadre trase cu Nikon D3, D2X și acum cu Nikon D800. Deși în continuare am multe de învățat, nu e cazul să îmi explici ABCul fotografiei, deși admir buna ta intenție 🙂

    Again, un DSLR deștept face fotografii excelente în condiții de iluminare scăzută, iar ceea ce ai scris tu este neadevărat. Normal că dacă ai întuneric de abia îți vezi degetele de la 40 cm, ai nevoie de expunere îndelungată de multe secunde.
    Dacă vrei să fotografiezi stelele, la o expunere de peste 30 secunde se fotografiază mișcarea stelelor pe boltă. Așadar, expunerile lungi surprind mișcarea subiecților. Dacă faci o fotografie a unui fotbalist care lovește mingea, subiectul este rapid, și ai nevoie de expunere scurtă de în jur de 1/2000 secunde. Imaginează că niciun fotograf profesionist nu face poze la meciuri de fotbal cu Nokia. Toți au aparate profesionale, Canon 1D, Nikon D3, D, D5, etc

    Eu am răspuns comentariului tău pentru că am văzut că pui camera unui Nokia deasupra cea a unui DSLR, ceea ce este oarecum forțat 🙂
    Succes!

  15. Ma omule m-am referit ca Nokia 1020 face poze OK, noapte daca il pui pe un trepied nu ca poate sa concureze cu aparate foto de mii de euro cu lentile de mii de euro. Normal ca nu poate. Dar compara-l cu orice alt telefon si ai sa vezi cat de bine se descurca in acele conditii. Nu degeaba pe Flickr vezi mult mult mai multe poze cu Nokia realizate in conditii LOW Light decat multe alte modele de telefon in special iphonul.

    Stiu ce combinatii face camera pe auto dar interesant cum ridica valoarea ISO la lumina becului in acelasi mod cum o ridica si in alte conditii de iluminat.

    Nu am spus ca Nokia face poze mai bune decat un DSLR, esti beat sau ce? Exemplu Nokia l-am dat stric in comparatie cu alte telefoane.

    Si da nu este usor sa faci poze in low light nici cu un DSLR, eu am patit de foarte multe ori cu persoane care nu reuseau sa faca o poza sharp nici cand afara eralumina naturala(bine era multa umbra dar totusi inca zi).

  16. exista atingere , lasa man ca scoate apple incarcare pana al 5 metrii deistanta de incarcatorul wireless si o sa spuneti iar ca au copiat samsung :)))

  17. am un sony cybershot din 2010 face poze pe bezna fara niciun fel de lumina si misc de mana cat pot de repede cu camera in mana fac poza si iese perfect fara urme de motion …. altora le e greu sa faca poze fara trepied omfg…