Bratarile Fitbit iti pot spune daca esti insarcinata

Bratarile pentru fitness, sau ceasurile inteligente precum Apple Watch, sunt gandite de dispozitive ce sa ne masoare activitatile fizice zi sa ne spuna constant care sunt bataile inimii pentru a sti cand ar trebui sa ne oprim pentru a nu ne forta prea mult corpurile.

Ceea ce multi nu au inteleg pana acum este ca aceste gadget-uri pot sa detecteze si sarcina unei femei, daca femeia respectiva este suficient de vigilenta, o femeie din SUA descoperind ca este insarcinata multumita bratarii Fitbit pe care o poarta.

Femeia si sotul sau au sesizat ca bratara Fitbit inregistreaza un ritm cardiac mai mare pentru femeie de o anumita perioada de timp si s-au gandit ca bratara este defecta, insa in realitate s-a dovedit ca femeia era insarcinata, cuplul incercand de ceva vreme sa conceapa un copil.

Cresterea ritmului cardiac al unei femei este unul dintre semnele care indica faptul ca ea ar putea fi insarcinata si publicand problema lor cu bratara pe internet, o persoana le-a sugerat ideea ca ea ar putea fi insarcinata, sotul acesteia cumparand cateva teste de sarcina pentru a afla daca acest lucru este adevarat sau nu.

My wife’s Fitbit is showing her heartbeat being consistently high over the last few days… I’m not sure if something is wrong with the sensor. Honestly, I was hoping for a solution so I wouldn’t have to go through the hassle of replacing the defective device. I was definitely very scared and very excited and felt a rush of all those emotions at once.

Dupa ce toate dintre ele au avut rezultat pozitiv, cuplul a inteles ca bratara Fitbit inregistra de fapt schimbarile prin care trece corpul femeii in acel moment, cresterea ritmului cardiac fiind normala, asa ca o vizita la un doctor a fost urmatorul pas.

Orice fel de gadget-uri capabile sa monitorizeze ritmul cardiac pot oferi acelasi timp de informatii, asa ca in anumite cazuri vestile bune pot veni intai de la accesorii.