TUSK – cel mai ciudat dock pentru iPhone

The TUSK este cel mai ciudat dock pentru iPhone si daca va uitati la clipul video de mai jos veti intelege de ce acest dispozitiv, care poate fi utilizat si cu alte smartphone-uri, are capacitatea de a transforma un utilizator obisnuit intr-un adevarat robot.

Dupa cum vedeti si in clip, vorbim despre un dispozitiv care se prinde de mana cu o serie de curele, dar care poate avea montat si un smartphone, un brat pliabil putand fi asezat intr-o varietate de pozitii care permit folosirea terminalului fara a-l cine efectiv in palma.

TUSK este o prescurtare pentru Telephone Utility Support Kit si exista multe situatii in care acest dock ar putea fi extrem de util, insa folosirea sa cu orice altceva decat o bluza cu maneca scurta este imposibila si aici sta marele sau dezavantaj.

TUSK cauta in momentul de fata finantare prin intermediul website-ului Kickstarter si daca o va obtine, atunci va fi lansat pe piata, insa daca nu, atunci cred ca vor fi destui altii care vor incerca sa profite de aceasta idee.

https://www.youtube.com/watch?v=hZShMRBnmM0