Primul video cu un Samsung Galaxy S7 real

Un Samsung Galaxy S7 real a aparut astazi intr-un prim clip video care demonstreaza faptul ca dispozitivul ce urmeaza sa fie prezentat duminica de catre compania Samsung arata exact asa precum l-am vazut in diverse schite si leak-uri aparute pe internet.

Conform celui care a facut clipul video de mai jos, Samsung Galaxy S7 va rula Android 6 Marshmallow, va fi rezistent la apa in anumite conditii, va avea o camera principala de 12 megapixeli si o baterie de 2800 mAh incorporata de catre Samsung.

Mai mult decat atat, Samsung Galaxy S7 va avea un slot microSD pentru extinderea spatiului de stocare, insa nu va avea si port USB-C, deci vorbim in continuare de acelasi USB 3.0 care permite oricum incarcarea rapida si transferul rapid de date.

Stim de cateva luni ca Samsung Galaxy S7 va avea chip-uri Exynoss si Snapdragon 820, ca in interiorul sau se regasesc 4 GB RAM si ca Samsung va folosi un ecran cu diagonala de 5.1 inch si rezolutie 2560 x 1440 pixeli pentru noul sau produs.

Samsung Galaxy S7 va avea deasemenea un pret de vanzare de 700 de euro in Europa, in timp ce Samsung Galaxy S7 Edge va avea un pret de vanzare de 800 de euro, astfel ca vorbim despre doi competitori directi ai iPhone 6S si iPhone 6S Plus care vor fi mai scumpe.

Va spuneam la inceput ca Samsung Galaxy S7 urmeaza sa fie prezentat pe 21 februarie de catre compania Samsung, iar lansarea ar fi programata pentru data de 11 martie in diverse tari de pe glob.

25 COMENTARII

  1. Sincer, pentru un site dedicat actualităților despre Apple, sunt cam multe postări despre compania sa rivala, Samsung. Pe mine unul nu ma interesează ca a apărut noul S7 si este enervant să-mi vibreze telefonul la fiecare detaliu mic despre ceva neinteresant. Dacă voiam sa aflu ceva legat de asta ma uitam pe AndroidAuthority sau ceva de genul, dar pentru un site legat de Apple mi se pare inacceptabil.

  2. Blasfemieee! Preotul Zaone a indraznit sa pomeneasca alta zeitate decat Apple… Pe bune, frate, ai uitat sa iti iei pastilele, sau ce?

  3. Eii, ba ne intereseaza ce face samsung, totusi s7 este flagship-ul lor . Apple are de invatat de la ei cum si samsung are de invatat de la Apple. Deci nu este rau sa urmarim concurenta . Fanii Apple sunt renumiti ca deschisi la minte, deci ne comportam ca atare.

  4. Sunt si alte site-uri de tehnologie concurente iDevice care fac acelasi lucru , chiar pun la dispozitie fanilor Android link stream live pentru conferintele Apple .

  5. ai optiuni de oprire a notificarilor pt aplicatie! sau intri tu din cand in cand si citesti stirile doar cele care te intereseaza!