Cum instalezi iOS 9.3 public beta 4

iOS 9.3 public beta 4 este disponibil de aproximativ o ora pentru toti participantii programului de testare publica a iOS 9, compania Apple oferind acest build la doar o zi distanta de lansarea iOS 9.3 beta 4 pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru paltforma iOS.

V-am spus aseara ca iOS 9.3 beta 4 aduce o noua iconita pentru activarea Night Shfit din Control Center, iar dimineata v-am spus ca el rezolva si bugul 1 ianuarie 1970, acestea fiind singurele noutati importante pe care le veti gasi in aceasta actualizare.

Instalarea iOS 9.3 public beta 4 poate fi facuta de catre oricine deoarece Apple a deschis programul beta de testare publica pentru toti posesorii de iPhone, iPad sau iPod Touch-uri, iar daca aveti versiunea public beta 1 sau public beta 2 deja instalata, atunci puteti parcurge procesul prin accesarea Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software.

Inainte de a incepe iOS 9.3 public beta 4 pe iPhone, iPad si iPod Touch asigurati-va ca aveti minim 1.2 – 1.8 GB de spatiu de spatiu disponibil deoarece instalarea nu va necesita descarcarea a doar cateva sute de MB, iar in final trebuie sa va spun sa faceti totul printr-o conexiune WiFi deoarece veti avea de descarcat un fisier mare.

Cum instalezi iOS 9.3 public beta 4

  1. Acceseaza aceasta pagina.
  2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
  3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
  4. Apasa butonul Download Profile.
  5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
  6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
  7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

La finalul acestui proces veti avea iOS 9.3 public beta 4 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch, insa trebuie sa fiti rabdatori deoarece descarcarea fisierelor va necesita timp, iar instalarea nu va fi chiar atat de rapida precum va imaginati.

Daca aveti alte probleme si intrebari, le astept in comentarii.

22 COMENTARII

  1. Zaone am și eu un iPhone 5 și e in modul recuperare și cand încerc să ii dau actualizare sau resetare imi da eroarea 21 stii vreo soluție?

  2. error -21 badUnitErr: IO System Errors

    Codul de eroare sugereaza o problema cu porturile USB, mai schimba-le. Deasemenea poate fi si cablul de vina. Nici un restart la PC nu ar strica.

  3. mie tot nu imi merge sa il bag, am 9.2.1 acum si cum am mai zis, cand dau download, imi apare eroarea aia din pozele anterioare

  4. Salut stie cineva cum as putea sa fac sa dispara bara din spatele icoanelor de jos,in cidya se numeste BarFade si nu vreau sai fac jailbreak
    Merci