Prima Pagina Noutati Oral-B Genius, noua periuta de dinti inteligenta, care se conecteaza la iPhone

Oral-B Genius, noua periuta de dinti inteligenta, care se conecteaza la iPhone

 Chiar o operatiune banala, cum ar fi spalatul pe dinti poate deveni “inteligenta” si sa ofere o multime de informatii utile pentru igiena orala. Oral-B continua sa ofere produse de acest tip,de aceasta data producand produsul Oral-B Genius, utilizatorii primind un feedback instant pe perierea fiecarei zone a gurii, prin intermediul Oral-B App 4.1, inclusiv instructiuni privind presiunea aplicata si durata de periaj.

Oral B GENIUS aplicatie iphone

Noua periuta de dinti Oral-B Genius, a fost prezentata la Barcelona si are incorporata senzori de miscare pe capul de perie, in scopul de a detecta ce parti trebuie curatate in prealabil cu periuta. Aceasta periuta are pana la 6 moduri de periuaj printre care si curatare clasica, modul de masaj profund, modul de albire, curatare limba, modul sensibil etc. . In acest fel, utilizatorul poate sti in timp real, cu ajutorul aplicatiei, pe ce parti trebuie sa insiste, primind toate detaliile pe ecranul iPhone-ului. O harta stilizata este afisata pe ecran, si utilizatorul poate vedea zonele unde a petrecut destul timp, precum si zonele pe care trebuie sa le revizuiasca pentru a face o periere corecta. Acest operatiune necesita ca utilizatorul sa stea in fata smartphone-ului astfel incat, in pachet, se regaseste un stand pentru iPhone ce poate fi lipit pe oglinda din baie.

oral b genius periuta smartphone

Pachetul va include o geanta de calatorie pentru pensula si doua capete diferite. Pachetul detine, de asemenea, un set de baterii pentru a reincarca peria si are un port USB pentru incarcarea smartphone-ului. Nu exista inca un pret, dar compania se asteapta ca acesta sa fie in jur de 250 $ pentru o unitate pe care doi oameni o pot imparti, avand doua capete.

Stylish smart travel case charges both the brush and a USB device, such as a smartphone, with a single plug for any voltage to make traveling easier than ever.

Practical smartphone holder supports placement of phone on the mirror to ensure optimal use of Position Detection Technology while brushing, and is removable and re-attachable for flexible, on-the-go use.

Lithium-Ion Battery with longer battery life gives users at least two weeks of brushing between charges.

SmartRing, a personalized multicolor 360° lighting system, features 12 different colored lights that allow users to customize their brushes via the Oral-B App, making brushing experiences more enjoyable and personalized.

Produsul va fi pus spre vanzare incepand din aceasta vara. 

 • Jack

  250$/€ pentru o periuta de dinti (chiar si “inteligenta”) cred ca e exagerat si ma indoiesc ca se va bate lumea pe ea; cred ca maxim 25-30% din suma asta ar trebui sa fie pretul de vanzare ca sa aiba o oarecare cerere…

 • rundown

  Degeaba nu isi merita banii. Am avut mai multe modele de la OralB. Toate se strica dupa ceva timp. Pur si simplu intra apa la motoras si gata, poti s-o arunci. Plus ca sunt extrem de nocive pentru gingii: determina retractii gingivale, sangerari, stomatite…
  Cea mai buna periuta electrica este philips sonicare diamondclean (periuta sonica). Costa in jur la 150 euro aici in Germania dar merita toti banii

 • Claudiu D

  Exista de 2-3 ani Oral B 7000 care are aceste functii (tot la vreo 200€)
  Asta e un model nou imbunatatit 100%! ( asta nu vrea sa sune ca o corectie!)
  Rundown fals ! Da mi voie sa te contrazic ! Eu am de peste o decada periuta Oral si toti prietenii mei nu prezinta asemenea simptome care deasemeni folosesc !
  Simptomele care le prezinti sunt exact lipsa igienei orale sau folosirea unei periute prea dure ! Exista periute mai moi ! In plus Braun sunt f bune !
  Trebuie adugat si Oral B irrigador bucal. 8000-oxyjet-professional-care si singerarile si alte probleme dispar ca prin minune !
  Sau recomand ( pt il folosesc deasemeni ) un set +irigator oral waterpik traveler !
  Phillips intradevar e pt gingii mai sensibile .
  Atate bordee atate obiceiuri. ! Bine ca avem de unde alege ! La spalare …:))

 • Lucian Palievici

  Ar trebui si o pasta de dinti care sa se conecteze la iPhone, eventual sa aiba si GPS, poate si o aplicatie pt. apple watch … cred ca o iau razna

 • rundown

  Da Claudiu. Si eu am avut o caruta de periute oralb. Problema la ele este ca dupa un timp intra apa la motoras si se duce naibii mai ales daca nu mai este in garantie. Cat despre capurile moi de periuta de care ai pomenit, le-am probat si pe alea…..deasemenea se intaresc dupa o perioada si trebuie clatita foarte bine cu apa calduta pentru a inmuia perii.

 • Mircea Radulescu

  Capetele au o garantie de 3 luni.

 • Xulescu

  habar n-ai ce vorbesti!