Oral-B Genius, noua periuta de dinti inteligenta, care se conecteaza la iPhone

 Chiar o operatiune banala, cum ar fi spalatul pe dinti poate deveni “inteligenta” si sa ofere o multime de informatii utile pentru igiena orala. Oral-B continua sa ofere produse de acest tip,de aceasta data producand produsul Oral-B Genius, utilizatorii primind un feedback instant pe perierea fiecarei zone a gurii, prin intermediul Oral-B App 4.1, inclusiv instructiuni privind presiunea aplicata si durata de periaj.

Oral B GENIUS aplicatie iphone

Noua periuta de dinti Oral-B Genius, a fost prezentata la Barcelona si are incorporata senzori de miscare pe capul de perie, in scopul de a detecta ce parti trebuie curatate in prealabil cu periuta. Aceasta periuta are pana la 6 moduri de periuaj printre care si curatare clasica, modul de masaj profund, modul de albire, curatare limba, modul sensibil etc. . In acest fel, utilizatorul poate sti in timp real, cu ajutorul aplicatiei, pe ce parti trebuie sa insiste, primind toate detaliile pe ecranul iPhone-ului. O harta stilizata este afisata pe ecran, si utilizatorul poate vedea zonele unde a petrecut destul timp, precum si zonele pe care trebuie sa le revizuiasca pentru a face o periere corecta. Acest operatiune necesita ca utilizatorul sa stea in fata smartphone-ului astfel incat, in pachet, se regaseste un stand pentru iPhone ce poate fi lipit pe oglinda din baie.

oral b genius periuta smartphone

Pachetul va include o geanta de calatorie pentru pensula si doua capete diferite. Pachetul detine, de asemenea, un set de baterii pentru a reincarca peria si are un port USB pentru incarcarea smartphone-ului. Nu exista inca un pret, dar compania se asteapta ca acesta sa fie in jur de 250 $ pentru o unitate pe care doi oameni o pot imparti, avand doua capete.

Stylish smart travel case charges both the brush and a USB device, such as a smartphone, with a single plug for any voltage to make traveling easier than ever.

Practical smartphone holder supports placement of phone on the mirror to ensure optimal use of Position Detection Technology while brushing, and is removable and re-attachable for flexible, on-the-go use.

Lithium-Ion Battery with longer battery life gives users at least two weeks of brushing between charges.

SmartRing, a personalized multicolor 360° lighting system, features 12 different colored lights that allow users to customize their brushes via the Oral-B App, making brushing experiences more enjoyable and personalized.

Produsul va fi pus spre vanzare incepand din aceasta vara.