HTC One M10 va copia iPhone ?

Ca HTC One A9 este o clona a iPhone 6 a spus toata lumea, insa oare cei de la HTC intentioneaza sa repede istoria cu One M10 anul acesta ? Ei bine se pare ca taiwanezii incearcas sa se distanteze de design-ul terminalului companiei Apple, asa ca au pregatit o schimbare importanta pentru aspectul dispozitivului.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata partea superioara a carcasei One M10 si in ciuda faptului ca regasim aceeasi banda separatoare a carcasei in partea superioara, design-ul total este diferit de cel folosit de catre compania Apple in iPhone 6 si iPhone 6S.

Imaginea de mai jos a aparut in cursul acestei zile pe internet si prezinta un smartphone HTC cu un design care nu este folosit in vreunul dintre terminalele existente pe piata, cei care au publicat-o indicand ca ea prezinta o parte din One M10 inaintea lansarii.

Ieri cei de la HTC au prezentat un teaser pentru One M10 confirmand faptul ca denumirea viitorului terminal ar urma sa fie aceasta desi unii au sugerat ca anul 2016 ar putea aduce o schimbare de strategie in ceea ce priveste denumirile smartphone-urilor HTC.

Prezentarea One M10 urmeaza sa aiba loc luna viitoare, iar desi clona iPhone lansat de HTC a avut vanzari bune, One M10 pare sa fie gandit in mod diferit.

One M10 - iDevice.ro