Prima Pagina HTC HTC One M10 va copia iPhone ?

HTC One M10 va copia iPhone ?

Ca HTC One A9 este o clona a iPhone 6 a spus toata lumea, insa oare cei de la HTC intentioneaza sa repede istoria cu One M10 anul acesta ? Ei bine se pare ca taiwanezii incearcas sa se distanteze de design-ul terminalului companiei Apple, asa ca au pregatit o schimbare importanta pentru aspectul dispozitivului.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata partea superioara a carcasei One M10 si in ciuda faptului ca regasim aceeasi banda separatoare a carcasei in partea superioara, design-ul total este diferit de cel folosit de catre compania Apple in iPhone 6 si iPhone 6S.

Imaginea de mai jos a aparut in cursul acestei zile pe internet si prezinta un smartphone HTC cu un design care nu este folosit in vreunul dintre terminalele existente pe piata, cei care au publicat-o indicand ca ea prezinta o parte din One M10 inaintea lansarii.

Ieri cei de la HTC au prezentat un teaser pentru One M10 confirmand faptul ca denumirea viitorului terminal ar urma sa fie aceasta desi unii au sugerat ca anul 2016 ar putea aduce o schimbare de strategie in ceea ce priveste denumirile smartphone-urilor HTC.

Prezentarea One M10 urmeaza sa aiba loc luna viitoare, iar desi clona iPhone lansat de HTC a avut vanzari bune, One M10 pare sa fie gandit in mod diferit.

One M10 - iDevice.ro

 • KlaudiNhO

  din juma de poza e diferit cat de cat

 • macheavel

  Sigur toate telefoanele din lume sunt copi iphone! Sa fim seriosi .

 • Călin.

  E ca si cum ai zice ca Bmw e copie Mercedes, cam asa ai zis tu macheavel 😂

 • cristi

  Pare diferit si mult mai frumos decat iphonul

 • George

  E ironic nu ti dai seama , in com. spune ca daca un smartphone are o latura sau ceva asemanator cu iphone e considerata copie , dar nu si invers pentru ca atunci cand Apple copiaza nimeni nu zice nimic , ba mai mult fanii Apple acuza ca sa copiat de la iphone chiar daca iphone a copiat acel ceva

 • disqus_DPH51pchVl

  Chiar daca ar copia, astia nu mai sperie pe nimeni

 • gigi

  Ciudat totusi ca prima data iphone 6 a fost clona la htc m8 daca nu ma insel, ei acuma htc m9 este clona iphone 6, tare de tot.