Iata cel mai lung selfie stick din lume (Video)

Dimineata va prezentam cel mai stupid selfie stick, iar acum vorbim despre cel mai lung selfie stick din lume, el fiind realizat de catre un britanic in semn de raspuns pentru realizarea lui Ben Stiller care a prezentat primul un obiect de acest gen.

Pentru premiera filmului Zoolander 2, Ben Stiller a venit cu un selfie stick de 8.56 metri, insa britanicul din clipul video de mai jos s-a gandit ca poate realiza ceva mult mai interesant, asa ca a facut un selfie stick mai lung, dar probabil nu cu foarte mult.

Desi rezultatul final este un selfie stick stupid, partea interesanta este ca barbatul a reusit sa isi faca un selfie folosind acest bat lung, chiar daca el nu se vede chiar atat de bine de la o distanta de 8 metri de obiectivul camerei de filmat a smartphone-ului.

Articolul precedentHTC va lansa un smartwatch revolutionar
Articolul următorCum faci un floppy disk de 128 GB
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.