HTC va lansa un smartwatch revolutionar

Compania HTC incearca sa revina in atentia lumii intregi cu produse grozave, iar un mare pas inainte poate fi facut prin lansarea unui smartwatch atractiv, taiwanezii fiind convinsi ca pot aduce pe piata un dispozitiv care sa revolutioneze industria ceasurilor inteligente.

Fara a oferi detalii clare despre ce smartwatch dezvolta in momentul de fata compania HTC, CEO-ul sau, Cher Wang, a afirmat ca atunci cand un smartwatch HTC va fi lansat pe piata, el va revolutiona industria ceasurilor inteligente asa cum o stim in momentul de fata.

Avand in vedere ca HTC se chinuie de cativa ani sa lanseze un smartphone care sa o faca din nou profitabila in randul producatorilor de smartphone-uri, pentru multi este greu de crezut ca taiwanezii ar putea lansa un smartwatch extrem de bun pentru utilizatori.

Totusi, surprizele cele mai mari vin in general de la astfel de companii care sunt subestimate si care au capacitatea de a inova, iar cei de la HTC pregatesc un smartwatch care ar trebui sa fie cel putin la fel de bun precum sustine CEO-ul companiei.

When HTC comes out with a smartwatch we will turn the industry on its head.

Dupa cum va spuneam si mai sus, nimeni nu stie cand ar urma sa fie lansat acest smartwatch HTC pe piata, insa este clar ca el va fi disponibil dintr-un moment sau altul.