Cum faci un floppy disk de 128 GB

Stiu ca multi dintre voi au avut ocazia de a folosi floppy disk-uri in trecut, aceste avand o capacitate mai mica de 2 MB dupa o formatare si fiind in general folosite pentru a incarca drivere la o instalare a Windows sau pentru a transporta fisiere de mici dimensiuni intre calculatoare.

Daca mai aveti un calculator care are un floppy drive si doriti sa il folositi pentru ceva util, ei bine puteti transforma un simplu floppy disk intr-unul cu 128 GB spatiu de stocare cu ajutorul unui card SD care poate fi introdus intr-o dischteta de acest gen.

Desigur ca trebuie modificat putin si conectorul care ii permite unui calculator sa va citeasca floppy disk-ul insa modificarea nu este chiar atat de complicata pentru cineva care stie ce face si rezultatul final ar putea uimi foarte multa lume.

Deci, cine isi face primul floppy disk de 128 GB din Romania ?

floppy disk 128 GB - iDevice.ro

floppy disk 128 GB 1 - iDevice.ro

Articolul precedentIata cel mai lung selfie stick din lume (Video)
Articolul următorCele mai bune jocuri de tip puzzle pentru iOS
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.