MacBook Selfie Stick sau cum ironizezi oamenii care fac selfie-uri

MacBook Selfie Stick este o creatie a unor artisti americani care s-au gandit ca este oportun sa demonstreze cat de stupida a devenit moda selfie-urilor si cat de deranjanta este uneori, mai ales in zonele in care exista multe obiective turistice pe care lumea le viziteaza.

In imaginile de mai jos veti vedea acesti artisti facandu-si selfie-uri in cateva locatii din SUA, ei tinand un MacBook pe un selfie stick gigant, atragand atentia tuturor celor din jur, iar totul pentru a arata ca selfie stick-urile au degenit prea agasante pentru lumea din jur.

Daca ati vizitat recent vreo locatie de pe glob in care vin foarte multi turisti, atunci probabil ati observat ca mai toata lumea are un selfie stick si-mi aduc aminte de vizita recenta de la Roma in care la fiecare atractic turistica erau vanzatori de selfie stick-uri ce deveneau extrem de agasanti.

Desigur ca acest MacBook Selfie Stick nu este pus in vanzare pe undeva pe planeta si nici nu va fi pus, artistii evitand sa ofere si vreo confirmare a faptului ca si-au facut vreun selfie vreodata folosind acest dispozitiv neobisnuit.

MacBook Selfie Stick - iDevice.ro

MacBook Selfie Stick 1 - iDevice.ro

MacBook Selfie Stick 2 - iDevice.ro

MacBook Selfie Stick 3 - iDevice.ro

MacBook Selfie Stick 4 - iDevice.ro

MacBook Selfie Stick 5 - iDevice.ro