Ecranul iPhone SE apare in primele imagini

Ecranul iPhone SE apare astazi in primele imagini multumita unei surse asiatice, ea publicand pe un cont Weibo ceea ce sustine a fi noua componenta pe care compania Apple o va folosi in smartphone-ul cu ecran de 4 inch care urmeaza sa fie lansat pe piata luna viitoare.

Comparand ecranul iPhone SE cu cel al iPhone 6S se poate observa foarte usor ca Apple nu mai protejeaza aceasta componenta cu o placa metalica prin care sa o separe de placa de baza, dar si ca modulul 3D Touch lipseste, asa cum s-a spus in diverse zvonuri aparute pana acum.

Implementarea 3D Touch in ecranul iPhone SE era oricum improbabila pentru ca vorbim despre o functie oferita exclusiv in cele mai scumpe modele ale iPhone, iar oferirea sa intr-un model mai ieftine ar afecta vanzarile terminalelor premium vandute de catre compania Apple.

Separat de aceste diferente principale exista si altele care tin de modul in care ecranul este conectat la placa de baza, insa nu vorbim despre absolut nimic extrem de important care sa ofere indicatii cu privire la posibile functii pe care le-ar putea oferi Apple in iPhone SE.

ecran iPhone SE - iDevice.ro

Va spuneam dimineata care sunt noutatile iPhone SE, iar ceea ce am aflat multumita acestor imagini nu schimba in vreun fel sau altul tot ceea ce am aflat pana in momentul de fata in legatura cu viitoarele caracteristici ale noului smartphone al Apple.

iPhone SE va fi prezentat pe 15 martie sau 22 martie, lansarea urmand a avea loc la 3 zile dupa prezentare.