Cum instalezi ringtone-uri Star Wars in iPhone

Star Wars Ringtones este un pachet de tonuri de apel pentru terminalele iPhone, el fiind lansat in cursul zilelor trecute in Cydia pentru a le oferi fanilor Star Wars posibilitatea de a asculta tonurile favorite atunci cand primesc un apel telefonic de la orice persoana.

Star Wars Ringtones functioneaza impreuna cu tweak-ul ToneEnabler pentru a-si oferit functionalitatea, asa ca va trebui sa instalati inclusiv acel pachet, altfel nu veti putea selecta respectivele tonuri de apel in terminalele voastre.

Today, we offer the Star Wars ringtone for your iPhone Warning to users who have iOS 7 to iOS 9 should install Cydia tweak ToneEnabler.

Star Wars Ringtones este disponibil pentru DESCARCARE din repo-ul ModMyi al Cydia.

Articolul precedentiPhone SE va fi prezentat pe 21 martie
Articolul următorBest New Game Updates – cele mai bune actualizari pentru jocuri iOS
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.