Xiaomi Mi 5 – smartphone-ul care intrece iPhone 6S

Xiaomi Mi 5 este un smartphone extrem de interesat si poate mai popular decat Samsung Galaxy S7 in Asia, asta deoarece dispozitivul celor de la Xiaomi a atras atentia a 16.8 milioane de persoane care s-au inregistrat in website-ul producatorului pentru a cumpara terminalul.

Cei de la Xiaomi au deschis sesiunea de inregistrari pentru achizitia Xiaomi Mi 5 acum 5 zile, iar in aceasta perioada 16.8 milioane de persoane s-au inscris pentru a cumpara noul smartphone, cifra fiind una demna de compania Apple, mai ales ca totul se desfasoara doar in China.

Apple a vandut 13 milioane de iPhone 6S si iPhone 6S Plus in 3 zile, iar cei de la Xiaomi au inregistrat 16.8 milioane de persoane interesate sa cumpere Xiaomi Mi 5 in doar 5 zile, terminalul urmand a fi pus oficial in vanzare de catre chinezi in cursul zilei de maine, dar pentru o perioada limitata de timp.

Cantitati limitate ale Xiaomi Mi 5 sunt oferite in stocul initial care va putea fi cumparat maine si vorbim probabil despre maxim 500.000 de unitati pe care Xiaomi le va avea disponibile, iar ele se vor vinde cel mai probabil in doar cateva zeci de secunde, asa cum se intampla anual.

Lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus in China nu a generat milioane de inregistrari sau precomenzi de la persoane interesate sa cumpere terminalele in perioada de lansare, asa ca Xiaomi Mi 5 are rezultate impresionante, daca este sa le dam crezare celor de la Xiaomi.

Acestea fiind spuse, Xiaomi Mi 5 se anunta a fi un mare succes, iar daca Xiaomi va avea suficient de multe unitati disponibile, el ar putea inregistra vanzari apropiate de cele ale Samsung Galaxy S7.