iPhone cu ecran OLED flexibil e cu un pas mai aproape de lansare

Un iPhone cu ecran OLED flexibil este cu un pas mai aproape de lansare, companiei Apple fiindu-i inregistrat un nou brevet de inventie care descrie o metoda prin care un asemenea smartphone poate fi dezvoltat in vederea aparitiei pe piata in viitorul nu foarte indepartat.

In momentul de fata exista multiple zvonuri care indica faptul ca un iPhone cu ecran OLED va fi lansat de catre compania Apple cel mai tarziu in cursul anului 2018, iar aparitia acestui brevet de inventie nu face altceva decat sa confirme intentiile celor din Cupertino.

In brevetul de inventie inregistrat Apple pentru un iPhone cu ecran OLED flexibil cei din Cupertino descriu si o metoda prin care componente ale terminalului inregistreaza modul in care este deformat terminalul si actioneaza diverse functii in sistemul de operare iOS.

Separat de controlarea functiilor iOS, deformarea ecranului ar putea oferi diverse metode de control pentru jocurile instalate in terminalele voastre, iar inchiderea sau deschiderea terminalelor ar putea fi facuta mult mai usor printr-o simpla indoire a dispozitivului.

An electronic device, comprising: a housing having first and second rigid portions joined by a flexible portion, wherein the first rigid portion is moveable relative to the second rigid portion; a flexible display configured to flex with the housing; at least one sensor that detects flexing of the flexible display; and control circuitry that gathers sensor signals from the at least one sensor and performs user input functions based on the sensor signals.

Partea cea mai buna a lansarii unui asemenea terminal sta in faptul ca iPhone-urile Apple vor fi mult mai rezistente in caz de impact, iar asta deoarece un dispozitiv care a fost gandit pentru a fi deformat de catre utilizator suporta socurile mult mai bine decat un terminal cu o carcasa rigida.

Cand ar putea fi lansat un iPhone cu ecran OLED flexibil nu stie nimeni, insa probabil ne putem astepta ca Apple sa ne faca surprize interesante in urmatorii ani.

iPhone OLED flexibil - iDevice.ro

5 COMENTARII

  1. Samsung are un ecran flexibil nu un smartphone cu ecran flexibil ci un ecran flexibil , oricum acesta e doar un brevet nu se stie daca se va materializa , Apple avand nu stiu cate brevete , dar foarte rar ajung unul sub forma unui produs
    Pana lansează Apple un iphone cu ecran flexibil, Samsung va lansa Super Amoled 11K 3d programat prin 2018