iPhone cu ecran OLED va fi lansat in 2017, Apple grabeste lansarea

43

Va vorbeam zilele trecute despre un iPhone cu ecran OLED flexibil prezentat intr-un brevet de inventie al companiei Apple cei din Cupertino pregatind incet, dar sigur, lansarea acestui tip de dispozitive pe piata pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Apple planuia pana recent sa lanseze un iPhone cu ecran OLED in 2018, insa se pare ca intentiile sale s-au schimbat radical si implementarea unei asemenea tehnologii in smartphone-urile sale este grabita pentru a aduce un asemenea iPhone pe piata abia in 2017.

In mod surprinzator, se pare ca planurile Apple sunt avansate si compania americana a inceput inca din decembrie sa discute cu Samsung si LG despre testarea ecranelor OLED pentru viitoarele sale iPhone-uri, primind cel mai probabil si unele prototipuri.

Mai mult decat atat, Apple le-a cerut celor de la Samsung si LG sa-si creasca substantial capacitatea de productie pentru a putea fabrica suficient de multe ecrane pentru a acoperi cererea Apple, cei din Cupertino fiind dispusi sa incheie contracte a caror valoare se apropie de 12 miliarde de dolari.

Apple intends earlier than we had planned for 1 year or so, the use of the organic EL panel in the autumn of 2017, the market iPhone.In 2018 the original premise of the relevant companies were forced to prepare an emergency response.

Avand in vedere ca iPhone 7S va avea ecran OLED, componenta nu va fi curbata asa cum s-a zvonit pana in prezent, design-ul acestui terminal va fi extrem de apropiat de cel al iPhone 7, iar ecranul va avea forma pe care o vom vedea anul acesta in smartphone-ul Apple.

Acum daca va intrebati de ce grabeste Apple implementarea OLED in iPhone, motivul explicat de catre publicatia care ofera aceste date are legatura cu vanzarile de iPhone-uri, compania americana intentionand sa-si creasca vanzarile deoarece anul acesta ele ar urma sa scada.

Foarte multa lume cere de ani de zile implementarea de ecrane OLED in iPhone, iar compania Apple o va face in 2017 pentru ca este obligata de piata sa o faca, insa e greu de spus daca exista vreo sansa ca vanzarile sa creasca in baza acestei schimbari foarte importante pregatite de catre cei din Cupertino.