tvOS 9.2 beta 5 si watchOS 2.2 beta 5 au fost lansate

tvOS 9.2 beta 5 si watchOS 2.2 beta 5 au fost lansate in aceasta seara impreuna cu iOS 9.3 beta 5 si OS X 10.11.4 beta 4, compania Apple oferindu-le utilizatorilor actualizari pe linie pentru toate cele patru versiuni ale sistemelor de operare pentru produsele sale.

In cazul tvOS 9.2 beta 5 si watchOS 2.2 beta 5 compania Apple sustine ca a rezolvat diverse probleme de functionare ale Apple TV 4 sau Apple Watch, performantele acestor produse fiind deasemenea imbunatatite pentru a oferi o experienta de utilizare mai buna pentru posesorii lor.

tvOS 9.2 beta 5 si watchOS 2.2 beta 5 pot fi instalate de catre toti cei care au o versiune anterioara a oricarui dintre cele doua sisteme de operare.

Articolul precedentiOS 9.3 beta 5 a fost lansat
Articolul următorCum instalezi iOS 9.3 public beta 5
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.