Prima Pagina iOS 9 Cum instalezi iOS 9.3 public beta 5

Cum instalezi iOS 9.3 public beta 5

iOS 9.3 public beta 5 a fost lansat in aceasta seara impreuna cu iOS 9.3 beta 5 pentru utilizatorii obisnuiti de iPhone, iPad si iPod Touch-uri plus dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, astfel ca toata lumea poate beneficia de actualizarile oferite de catre compania Apple.

Pana acum singura noutate importanta descoperita in iOS 9.3 public beta 5 este reactivarea posibilitatii de a folosi Apple Pencil pentru navigare prin aplicatiile iOS, iar separat vorbim despre o actualizare menita sa rezolve probleme de functionare si sa imbunatateasca performantele, asa ca nu va asteptati la altceva.

Instalarea iOS 9.3 public beta 5 poate fi facuta de catre oricine deoarece Apple a deschis programul beta de testare publica pentru toti posesorii de iPhone, iPad sau iPod Touch-uri, iar daca aveti versiunea public beta 1 sau public beta 2 deja instalata, atunci puteti parcurge procesul prin accesarea Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software.

Inainte de a incepe iOS 9.3 public beta 5 pe iPhone, iPad si iPod Touch asigurati-va ca aveti minim 1.2 – 1.8 GB de spatiu de spatiu disponibil deoarece instalarea nu va necesita descarcarea a doar cateva sute de MB, iar in final trebuie sa va spun sa faceti totul printr-o conexiune WiFi deoarece veti avea de descarcat un fisier mare.

Cum instalezi iOS 9.3 public beta 5

 1. Acceseaza aceasta pagina.
 2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
 3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
 4. Apasa butonul Download Profile.
 5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
 6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
 7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

La finalul acestui proces veti avea iOS 9.3 public beta 5 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch, insa trebuie sa fiti rabdatori deoarece descarcarea fisierelor va necesita timp, iar instalarea nu va fi chiar atat de rapida precum va imaginati.

Daca aveti alte probleme si intrebari, le astept in comentarii.

 • dominic

  Voua va merge nightshift? Mie imi apare ca o iconita dezactivata si nu se poate activa!

 • Andrei78

  Da mie îmi merge

 • AlexNsk

  De ce nu mai este in app stoare aplicatia ZEDGE? De ceva timp nu mai este!

 • asc

  Iphone 6, iconita dezactivata

 • asc

  Dac ai activat mod consum redus nu merge, daca e dezactivat da

 • Grig

  Aplicația Zedge o sa găsești in App Store US – trebuie doar sa schimbi store-ul RO cu cel din US 😉

 • Iulian

  Grig ! inainte sa dai info gresite verifica ceea ce spui te rog, AlexNsk are dreptate nu mai este aplicatia nici pe RO si nici pe US, cel putin la mine asta se intampla, am verificat

 • Andrei Toma

  confirm că pe ipphone 6 merge iconița ! Beta 5 din pacate e praf pentru iphone 6 din toate punctele de vedere .. mai putin a bateriei , deoarece e prea devreme sa pot spune ceva

 • w

  Multumesc!