iOS 9.3 beta 5 a fost lansat

35

iOS 9.3 beta 5 a fost lansat cu doar cateva minute in urma de catre compania Apple, cea de-a cincea versiune a sistemului de operare iOS 9.3 venind la doar o saptamana distanta de iOS 9.3 beta 4, cei de la Apple schimbandu-si strategia privind lansarile versiunilor beta.

iOS 9.3 beta 5 este oferit in momentul de fata doar pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, acestia putand face instalarea prin intermediul Software Update, Actualizare Software, optiunea fiind disponibila in aplicatia Settings, Configurari a sistemului de operare.

Utilizatorii obisnuiti de iDevice-uri nu pot instala iOS 9.3 beta 5 deocamdata deoarece versiunea public beta nu a fost oferita de catre compania Apple, asa ca fara un profil oferit de un dezvoltator sau un ipsw potrivit va trebui sa asteptati inca minim o zi.

Ca de obicei compania Apple nu a publicat si o lista cu schimbarile implementate in iOS 9.3 beta 5 pentru dezvoltatorii sai, insa cel mai probabil vorbim despre imbuntatatiri ale performantelor generale si rezolvarea unor probleme de functionare.

iOS 9.3 aduce pentru noi sistemul Night Shift, posibilitatea de a proteja notite cu parola ori Touch ID, noi scurtaturi pentru 3D Touch, un sistem multi-user pentru iPad si o serie de alte imbunatati pentru functionalitatea generala a terminalelor noastre.

Pe masura ce se afla noutatile iOS 9.3 beta 5 va voi tine la curent in acest articol cu tot ceea ce veti gasi diferit.

UPDATE: Se pare ca si versiunea public beta 5 a fost lansata pentru utilizatorii obisnuiti.

UPDATE 2: Aici aflati cum instalati iOS 9.3 public beta 5.

UPDATE 3: Singura modificare vizuala este schimbarea modului in care Night Shift este activat sau dezactivat de utilizatori.

iOS 9.3 beta 5 Night Shift - iDevice.ro