Iata cartea de vizita care iti monitorizeaza ritmul cardiac

  Milioane de carti de vizita sunt inmanate zilnic si, intr-o mare de carti de vizita, este extrem de usor ca unele sa scape din atentia persoanelor cui sunt inamante. Este important sa se acorte o atentie speciala design-ului cartii de vizita pentru a te asigura ca lasi o impresie de durata cu persoana careia i-o dai.  Se pare ca o firma cu numele de Mobile ECG a reusit sa faca fic acest lucru.

Companiei in cauza, este specializata in produse legate de ritmul cartiac, si pentru a atrage atentia asupra produselor lor, au creat aceasta carte de vizita care vine cu un monitor de ritm cardiac incorporat.

To address many people’s concerns: yes, this “electroCARDiograph” (name by ldsnowbored on 9gag) measures the real ECG signal between the users hands. While it is not a diagnostic device, it is good enough to clearly capture the P, Q, R, S and T waves of the ECG signal, as shown in the video.

De fapt, compania a fost de acord sa faca public codul sursa pe github, impreuna cu schema, asa ca, cei care sunt interesati isi pot crea propria carte de vizita propria carte de vizita personalizata, o puteti face. In clipul de mai sus este totul prezentat in amanunt.