Samsung Galaxy S7 se indoaie ? (Video)

Fara sa vrea, compania Apple a initiat in 2014 o moda trista a testarii rezistentei smartphone-urilor la indoire, asta deoarece iPhone 6 Plus se putea indoi foarte usor din cauza carcasei fragile, multi utilizatori avand ghinionul de a afla ca propiul terminal a fost indoit in timpul simplei plasari in buzunar.

De atunci toate smartphone-urile importante lansate pe piata au fost testate pentru a se vedea daca ele pot fi indoite, Apple invatand din greseli, iar cei de la Samsung le-au ramas mereu inainte in ceea ce priveste rezistenta propriilor produse astfel ca Samsung Galaxy S7 nu se indoaie.

In clipul video de mai jos puteti vedea cat de bine rezista Samsung Galaxy S7 la zgarieturi sau la ardere, terminalul fiind mult mai rezistent decat un iPhone, chiar si in ceea ce priveste indoirea, aceasta fiind imposibila chiar si cu presiune puternica aplicata pe mijlocul carcasei.

Ca sa fiu complet sincer, nu cred ca exista persoane care sa se astepte ca altceva in afara terminalelor iPhone sa se mai indoaie atat de usor precum iPhone 6 Plus, iar cei de la Samsung nu se dezmint in a lansa smartphone-uri rezistente pentru utilizatori.