Prima Pagina Samsung Galaxy S7 Samsung Galaxy S7 Edge vs iPhone 6s Plus – drop test

Samsung Galaxy S7 Edge vs iPhone 6s Plus – drop test

Samsung Galaxy S7 Edge si iPhone 6s Plus apar astazi intr-un drop test extrem de interesant ce are menirea de a ne arata care dintre cele doua smartphone-uri premium este mai rezistent in caz de impact de la diverse inaltimi si din diverse unghiuri de scapare.

Spre surprinderea mea, ambele smartphone-uri rezista eroic pana in momentul in care sunt scapate de la aproximativ 1.7 metri inaltime direct pe carcasa, Samsung Galaxy S7 Edge fiind primul care a cedat, carcasa sa din sticla crapandu-se partial in timp ce iPhone 6S Plus a supravietuit fara probleme.

Crescand inaltimea la aproximativ 2 metri, ecranul Samsung Galaxy S7 Edge s-a crapat in totalitate impreuna cu restul carcasei de sticla care mai era intacta, ecranul iPhone 6S Plus supravietuind in mod miraculos chiar daca a fost scapat de la aceeasi inaltime precum competitorul sau.

Era destul de usor de ghicit ca Samsung Galaxy S7 Edge este mai fragil decat iPhone 6S Plus pentru ca are un ecran inedit cu marginile mult mai curbate decat cele ale smartphone-ului Apple, insa de la o inaltime normala el rezista fara probleme la impact frontal, asa ca nimeni nu ar trebui sa isi faca griji.

In general smartphone-urile Samsung sunt mai rezistente decat iPhone-urile companiei Apple, dar seria Edge este o exceptie din cauza ecranului curbat spre exterior, functiile suplimentare si design-ul facand diferenta in ceea ce priveste fragilitatea.

 • Srb Srb

  Pana acuma aveau plastic, acuma au sticla si pe spate precum iphone 4/4s si se stia de atunci ca reprezinta o slabiciune

 • VYC

  Se tine destul de bine S7. Era de asteptat cu spatele deoarece sticka este extrem de subtire(in jur de1 mm).
  Surpriza este cu sticla de la display. Foarte rezistenta daca este sa tinem cont ca este curbata si preia tot socul in ea.

 • Visan Teodor

  Hmm…S7 Edge e în telefon frumos…dar se pare ca atunci când cade,devine absolut superb,o adevarata opera de arta abstracta.Rusinica,Samsung.

 • George

  Rusine Samsung? Omule in articol scrie clar negru pe alb ca s7 edge are o carcasa de sticla , iar sticla este mai fragila decat aluminiul
  Sticla de pe s7 edge( Corning gorilla glass 5) e chiar extrem de rezistenta in cazuri normale de accidente , ceea ce sticla normala care nu supravietuieste nici macar in primul test din video

 • Visan Teodor

  “Sticla e mai fragila decât aluminiul.”…așa, și?Recunosc ca nu îmi plac telefoanele cu spatele din sticla(nu mi-a plăcut nici pe ip4),singur și simplu asta e părerea mea referitoare la Samsung S7,fie el simplu sau Edge. Ca tu ești de alta părere, e treaba ta.