iOS 9.3 beta 5 vs iOS 9.2.1 – comparatia performantelor

Avand in vedere ca iOS 9.3 beta 5 a fost lansat aseara de Apple, astazi putem vedea o comparatie cu iOS 9.2.1 facuta pe iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S si iPhone 6 in ideea de a ne da seama care este diferenta in performante dintre cele doua versiuni ale sistemului de operare.

Dupa cum veti putea observa chiar din primele minute ale clipurilor, iOS 9.3 beta 5 este usor mai rapid decat iOS 9.2.1 in multe dintre task-urile facute pe terminale, diferenta cea mai mare fiind vizibila in principal pe terminalele iPhone 4S deoarece sunt cele mai vechi.

Diferentele in performanta nu sunt majore intre iOS 9.3 beta 5 si iOS 9.2.1, insa ele exista si confirma faptul ca, daca vrea, compania Apple este capabila sa ofere o experienta de utilizare mai buna pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri din lumea intreaga.

Chiar daca in momentul de fata se vede ca iOS 9.3 beta 5 este mai rapid decat iOS 9.2.1, avand in vedere ca vorbim despre o versiune beta a sistemului de operare, multe se pot schimba pana in momentul lansarii versiunii finale, in cursul lunii martie.