Galaxy S7 vs iPhone 6S – testul rezistentei la apa

Samsung Galaxy S7 a fost prezentat de catre Samsung ca fiind rezistent la apa in conditiile in care este scufundat la maxim 1 metru adancime timp de maxim 30 de minute, iar astazi vedem un prim test in care afirmatiile coreenilor sunt puse la incercare.

Dupa cum veti vedea in clipul video de mai jos Samsung Galaxy S7 si iPhone 6S sunt scufundate intr-un recipient de lichid timp de 15 minute, iar desi smartphone-ul celor din Coreea de Sud a rezistat fara probleme majore, iPhone 6S s-a dat batut dupa trecerea acestei perioade.

Apa s-a infiltrat in ecran la mai putin de 10 minute de stat sub apa, insa dupa 15 minute iPhone 6S a devenit inutilizabil din cauza apei care s-a infiltrat in cantitati mari sub carcasa, insa in ciuda acestui lucru dispozitivul continua sa functioneze.

Ca sa fiu sincer, sunt placut impresionat de rezistenta pe care iPhone 6S o are la apa si testul demonstreaza faptul ca scaparea terminalului pentru cateva secunde intr-un lichid nu ii va afecta functionalitatea, asa cum se intampla cu vechile modele ale iPhone.

Samsung Galaxy S7 este mult mai bine gandit pentru a impiedica apa sa intre in interiorul carcasei, iar spre deosebire de iPhone 6S va rezista fara probleme unui asemenea test.