Samsung Galaxy S7 vs iPhone 6S – care fierbe mai repede ?

Ieri v-am prezentat un test de impermeabilitate intre Samsung Galaxy S7 si iPhone 6S Plus, terminalul celor de la Apple descurcandu-se mult mai bine decat s-ar fi asteptat foarte multa lume, asta in timp ce smartphone-ul Samsung a avut rezultate conforme cu marketing-ul companiei in ceea ce priveste rezistenta la apa.

Astazi vedem un test putin diferit, in el fiind comparata rezistenta Samsung Galaxy S7 si iPhone 6S la fierbere, ambele terminale fiind plasate intr-o tigaie cu apa clocotita si lasate cateva minute pentru a vedea care dintre ele reuseste sa functioneze mai mult.

Dupa cum se astepta multa lume, iPhone 6S a cedat primul si extrem de repede fara a mai reporni dupa ce a fost scos din lichid, insa Samsung Galaxy S7 a rezistat eroic si a continuat sa functioneze fara probleme dupa ce a fost scos din lichid.

Nu cred ca exista vreo situatie in lumea reala in care vreo persoana ar putea scapa un Samsung Galaxy S7 sau un iPhone 6S intr-o tigaie sau oala cu apa clocotita, insa daca veti trece printr-un asemenea accident, macar stiti la ce sa va asteptati.