Tutorial: iOS 9.1 jailbreak Pangu9 pe iPhone si iPad

iOS 9.1 jailbreak este posibil incepand de astazi deoarece hackerii chinezi din spatele programului Pangu9 au actualizat software-ul pentru a exploata si iOS 9.1, dar numai pe iPhone, iPad si iPod Touch-urile care au chip-uri de 64 biti.

Cu aceasta actualizare, Pangu9 este capabil sa faca jailbreak pentru iOS 9 – iOS 9.1, deci toate versiunile sistemului de operare lansata pana in momentul iOS 9.1, inclusiv, asa ca puteti folosi programul fara probleme indiferent care versiune mentionata o aveti.

Din pacate exploit-ui folosit in Pangu9 a fost inchis incepand cu iOS 9.2, astfel ca nu veti putea folosi Pangu9 pentru a face jailbreak pe iOS 9.2 sau iOS 9.2.1, nici pe iOS 9.3, asa ca daca aveti una dintre aceste versiuni puteti sa va luati gandul de la jailbreak.

Din pacate nu puteti instala iOS 9.1 in momentul de fata deoarece acest lucru este imposibil pentru ca Apple nu mai semneaza SHSH-uri pentru aceasta versiune a sistemului de operare, deci daca aveti o versiune mai noua, va trebui sa asteptati lansarea unei alte solutii de jailbreak.

Asteptarea ar putea fi lunga pentru ca deocamdata nu se stie cand va fi lansata o solutie de iOS 9.3 jailbreak, insa nu cred ca vom astepta foarte mult dupa lansarea iOS 9.3, asa ca probabil ne vom putea bucura de un asemenea software in curand.

Pentru a face jailbreak iOS 9 – iOS 9.1 cu Pangu9 va trebui sa faceti intai cateva actiuni pentru a va asigura ca procedura va decurge complet, altfel riscati sa vi se blocheze procesul la jumatate si sa nu aveti parte de jailbreak-ul pe care il asteptati.

Bun, pentru a face jailbreak iOS 9 – iOS 9.1 cu Pangu9 trebuie mai intai sa dezactivati Find My iPhone din Settings > iCloud > Find My iPhone, Configurari > iCloud > Gasire iPhone.

Al doilea pas pe care trebuie sa il faceti este sa dezactivati Touch ID si codul de acces pe care le gasiti in Settings > Touch ID & Passcode, Configurari > Touch ID si cod de acces.

Al treilea pas pe care trebuie sa il faceti este sa efectuati un backup al terminalelor voastre, cei de la Pangu recomandand cu tarie acest lucru deoarece pierderea datelor este foarte posibila.

Ultimul pas pe care trebuie sa il faceti este sa activati Airplane Mode, Modul Avion procedura de jailbreak depinzand de acest pas pentru a fi efectuata.

Toti acesti pasi trebuie facuti, altfel nu veti putea face jailbreak asa usor precum va imaginati.

iOS 9.1 jailbreak Pangu9 poate face jailbreak pentru :

 1. iOS 9;
 2. iOS 9.0.1;
 3. iOS 9.0.2.
 4. iOS 9.1.

Puteti face iOS 9.1 jailbreak Pangu9 pe :

 • iPad Air WiFi + 4G
 • iPad Air WiFi
 • iPad Air CDMA
 • iPad Air 2
 • iPad 4 CDMA
 • iPad 4 4G
 • iPad 4 WiFi
 • iPad mini 2 WiFi + 4G
 • iPad mini 2 WiFi
 • iPad mini 2 CDMA
 • iPad Mini 3;
 • iPad Mini 4;
 • iPhone 5s (CDMA)
 • iPhone 5s (GSM)
 • iPhone 6
 • iPhone 6 Plus
 • iPhone 6S;
 • iPhone 6S Plus;
 • iPod Touch 6G.

Tutorial iOS 9 jailbreak Pangu9 pe iPhone si iPad pe Windows

Pasul 1

Conectati iPhone, iPad si iPod Touch-ul vostru la calculator si inchideti iTunes. Asigurati-va ca ati urmati pasii de mai sus.

Daca ati facut OTA Update, Actualizare software, la iOS 9, iOS 9.0.1 sau iOS 9.1, atunci procedura de jailbreak se va bloca. In aceasta situatie nu puteti face jailbreak la iOS 9.1.

Pasul 2

Tutorial iOS 9 jailbreak Pangu9 pe iPhone si iPad pe Windows 1

Descarcati Pangu9 de aici.

Dupa ce v-a fost detectat iDevice-ul apasati butonul Start pentru a initia procedura.

Pasul 3

Tutorial iOS 9 jailbreak Pangu9 pe iPhone si iPad pe Windows 2

Presupunand ca aveti deja jailbreak facut, alegeti optiunea Already backup pentru a injecta exploit-ul de jailbreak.

Pasul 4

Tutorial iOS 9 jailbreak Pangu9 pe iPhone si iPad pe Windows 4

Procedura de jailbreak va incepe, insa daca nu ati dezactivat Airplane Mode, Modul avion, atunci veti vedea un mesaj precum cel de mai jos si va trebui sa o faceti, explicatiile pentru dezactivare fiind prezentate mai sus.

Tutorial iOS 9 jailbreak Pangu9 pe iPhone si iPad pe Windows 4

Dupa dezactivarea modului avion procedura va continua si terminalul va reporni la un anumit punct.

Tutorial iOS 9 jailbreak Pangu9 pe iPhone si iPad pe Windows 5

Tutorial iOS 9 jailbreak Pangu9 pe iPhone si iPad pe Windows 6

Tutorial iOS 9 jailbreak Pangu9 pe iPhone si iPad pe Windows 7

Tutorial iOS 9 jailbreak Pangu9 pe iPhone si iPad pe Windows 8

Pasul 5

Tutorial iOS 9 jailbreak Pangu9 pe iPhone si iPad pe Windows 9

Dupa repornirea terminalului va trebui sa il deblocati si sa reactivati Airplane Mode, Modul Avion.

Pasul 6

 

Tutorial iOS 9 jailbreak Pangu9 pe iPhone si iPad pe Windows 11

Dupa deblocare va trebui sa oferiti programului Pangu acces la libraria foto printr-o aplicatie existenta in terminale, ea trebuind deschisa si apasat butonul Accept, apoi optiunea OK pentru a oferi acces la poze.

Tutorial iOS 9 jailbreak Pangu9 pe iPhone si iPad pe Windows aplicatie iOS 1

Tutorial iOS 9 jailbreak Pangu9 pe iPhone si iPad pe Windows aplicatie iOS

Tutorial iOS 9 jailbreak Pangu9 pe iPhone si iPad pe Windows 10

Dupa efectuarea acestui ultim pas procedura de jailbreak va fi finalizata.

De ce nu apare Cydia dupa iOS 9 jailbreak Pangu9

Ca de obicei, daca aveti alte intrebari, le astept in comentarii.

28 COMENTARII

 1. Cred ca voi zice bbye apple am detinut toate dar incep sa fiu dezamagit , nu am folosit niciodata iphone fara jb , am 6s plus de cand a apraut si astept zilnic solutia de jb , cred ca maine voi trece 4ever pe seria NoTe ! Bbye apple , bbye comunitatea Iphone ! Spor

 2. Dragi colegi ce înseamnă jailbreak? Ce este Cydia. Ce este Pangu. Citesc aici de aceste lucruri si chiar nu știu. Am nevoie de așa ceva pe I5s? Merge mai bine? Mulțumesc si scuze dar chiar nu ma pricep deși folosesc iPhone de mulți ani

 3. Exista vre-o posibilitate sa fac jailbreak pe iPhone 5 iOS 9.1 ? Sau se va mai lansa vre-o solutie de jailbreak pentru iPhone 5 vreodata ?

 4. Intelegeti oameni o data si pt todeauna .mereu jailbreak va fi pe ultimul soft semnat de apple . Nu va iesi jailbreak pentru soft pe care apple nu il semneaza . Insinte sa faci update asteapta 3 zile daca nu exista jailbreak fa update . Pricepeti ca nu e greu ,detin iphone de la 2g , si mereu asa a fost de la redsnow incepand, noroc

 5. Mi se pare nefolositoare soluția asta, deoarece 9.1 e o versiune mai veche si mai e si chestia ca merge doar de la 5s încolo.

 6. bacelliviu, ne spui ca nu va iesi niciodata jailbreak pentru un soft care apple nu il mai semneaza? Spui asta intr-un post in care se descriu pasii de cum se face jailbreak la 9.1 care nu mai e semnat de apple de ceva vreme iar ios actual este de cateva luni la 9.2.1?

 7. Ciudata explicatie la tutorial…”presupunand ca aveti deja jb facut, alegeti optiunea…bla bla…pentru a injecta exploit-ul de jailbreak”. Probabil era avand backup deja facut, nu jailbreak

 8. Salut. Jailbreak-ul e un mod prin care scapi de restrictiile impuse de Apple asupra iOS. Adica o sa poti face lucruri pe iPhone care erau imposibile inainte de jailbreak. Cydia este un magazin (un fel de “AppStore” daca vrei) de unde instalezi tweakuri care ofera functii noi pentru iDevice-ul tau, spre exemplu poti sa ai acces la fisierele din telefon, sa poti descarca fisiere si muzica in iPhone direct din Safari, sa schimbi total aspectul OS-ului prin multe teme, sa poti bloca anumite aplicatii pe care le alegi tu cu amprenta si multe multe altele. Pangu (la fel ca si TaiG) este o echipa de hackeri ca sa zic asa, care cauta “portite de acces” in iOS prin care sa fie posibila implementarea jailbreakului intr-un iDevice. Nu e neaparata nevoie de jailbreak in telefon, dar este foarte util pentru majoritatea oamenilor pentru multitudinea de functii care pot fi aduse.
  Per total, cel mai usor poti intelege care sunt beneficiile jailbreakului daca o sa cauti pe YouTube “top 50 jailbreak tweaks” si vezi cel mai vizionat clip. Sper ca te-am ajutat!

 9. Posibil sa avem pe 9.3 si ma refer la toate iDevice-urile, nu doar de la 5S in sus. Totusi nu este 100% sigur, Pangu nu a comunicat nimic oficial despre asta.