iOS 9.3 jailbreak ar fi fost blocat de Apple

iOS 9.3 jailbreak este dezvoltat de ceva de catre cel putin doua echipe de hackeri, cei de la Pangu si TaiG, iar prima echipa ar fi afirmat ca Apple ar fi reusit sa blocheze unele vulnerabilitati folosite de catre ei pentru a lansa o viitoare solutie de jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch.

Informatia nu este 100% sigura si trebuie privita ca atare, asta deoarece vulnerabilitatile exploatate de catre hackeri pentru iOS 9.3 jailbreak ar trebui, teoretic, sa nu fie cunoscute de catre compania Apple inaintea publicarii solutiei de jailbreak pentru terminalele noastre.

S-a intamplat in trecut ca Apple sa cumpere exploit-uri de la oameni care au lucrat la dezvoltarea de solutii de jailbreak si acest proces sa fie intrerupt sau blocat complet de vinderea acelor vulnerabilitati, iar acum nu ar fi exclus ca acelasi lucru sa se fi intamplat, avand in vedere lupta legala cu FBI.

Daca Pangu a ramas intr-adevar fara vulnerabilitati pentru o solutie de iOS 9.3 jailbreak, atunci toate bazele merg acum spre cei de la TaiG, aceasta echipa fiind singura care a confirmat pana acum ca dezvolta un asemenea software, insa exista sanse ca si altii sa o faca.

iOS 9.3 jailbreak va fi cel mai probabil urmatoarea solutie de jailbreak pe care o vom avea disponibila, asta deoarece iOS 9.2.1 jailbreak nu va fi lansat vreodata si nu trebuie sa va mai asteptati ca el sa apara deoarece va faceti sperante desarte cu privire la un software ce nu va exista.