Samsung Galaxy S7 Edge a ajuns la iDevice.ro

Samsung Galaxy S7 Edge a ajuns la iDevice.ro prin programul Orange Smartphone Tester si le multumesc celor de la Orange cu aceasta ocazie deoarece in urmatoarele saptamani vor avea posibilitatea de a va vorbi despre unul dintre cele doua smartphone-uri premium lansate de catre Samsung.

Ati vazut pana acum o serie de impresii si informatii in legatura cu Samsung Galaxy S7 Edge, iar in urmatoarele saptamani va voi prezenta experienta mea cu acest smartphone care reprezinta o concurenta serioasa pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus ale companiei Apple.

Design premium

Samsung Galaxy S7 Edge - iDevice.ro

 

Desi in mod normal intai v-as vorbi despre design-ul smartphone-ului, in cazul Samsung Galaxy S7 Edge voi incepe cu cutia sa, coreenii creand un design foarte interesant pentru ea, cu marcarea denumirii folosind culori diferite, dar si un mod nou de a o deschide, cei de la Samsung acordand mai multa importanta cutiei smartphone-ului, lucru extrem de important.

Samsung Galaxy S7 Edge 13 - iDevice.ro

Bun, trecand acum la design-ul Samsung Galaxy S7 Edge, prima impresie este ca tin in mana un Samsung Galaxy S6 Edge+ si spun asta pentru ca dispozitivele au un design extrem de similar si singurele diferente notabile sunt in dimensiuni.

Samsung Galaxy S7 Edge are nu doar panoul frontal facut din sticla, ci si carcasa, iar tinandu-l in mana ai senzatia ca folosesti un smartphone premium, ba chiar as putea spune ca in mana se simte mai bine decat un iPhone 6S al companiei Apple.

Samsung Galaxy S7 Edge 2 - iDevice.ro

Samsung Galaxy S7 Edge arata foarte bine, are un design elegant si cred ca Apple ar trebui sa revina la smartphone-urile cu carcasa din sticla, dar sa si reintroduca total camera in interiorul carcasei, chiar daca smartphone-ul Samsung nu o face, inca.

Ecran uimitor si camera pe masura

Samsung Galaxy S7 Edge 7 - iDevice.ro

Cand am testat Samsung Galaxy S6 Edge+ v-am spus ca am ramas foarte placut surprins de ecran si acest lucru nu se schimba in cazul Samsung Galaxy S7 Edge, ele avand ecrane la fel de bune, mai bune decat cele folosite de catre Apple in smartphone-urile sale.

Culorile sunt mai vii pe ecranul Samsung Galaxy S7 Edge fata de cel al iPhone 6S Plus, iar acest lucru este vizibil foarte usor in timpul vizualizarii de continut multimedia, curbura laterala facand navigarea pe internet interesata si utilizarea ceva mai usoara.

Samsung Galaxy S7 Edge 6 - iDevice.ro

In ceea ce priveste performantele pot spune ca Samsung Galaxy S7 Edge este la fel de rapid precum iPhone 6S Plus, insa nu am facut teste pentru a compara viteza directa dintre ele, asa ca totul este doar o impresie a utilizarii din ultimele zile a dispozitivului.

Samsung Galaxy S7 Edge 5 - iDevice.ro

Daca ar fi sa ma intrebati pe mine, as spune ca noile camere ale Samsung Galaxy S7 Edge sunt superioare celor ale companiei Apple din toate punctele de vedere, dar mai ales cand facem poze in conditii de luminozitate scazuta, Samsung parand sa gaseasca o solutie pentru aceasta problema.

Samsung Galaxy S7 Edge 3 - iDevice.ro

Ceea ce am sesizat la Samsung Galaxy S7 Edge este o incalzire moderata spre puternica a carcasei in timpul folosirii intense, iar asta in ciuda faptului ca el are un sistem nou de racire, asa ca daca va cumparati acest terminal, stiti la ce sa va asteptati de la el.

Samsung Galaxy S7 Edge poate fi cumparat acum de la Orange din aceasta pagina si cu informatii noi voi reveni in ultimele zile inainte de a publica si un review pentru el.

Samsung Galaxy S7 Edge 1 - iDevice.ro

Samsung Galaxy S7 Edge 4 - iDevice.ro

Samsung Galaxy S7 Edge 8 - iDevice.ro

Samsung Galaxy S7 Edge 9 - iDevice.ro

Samsung Galaxy S7 Edge 10 - iDevice.ro

Samsung Galaxy S7 Edge 11 - iDevice.ro

Samsung Galaxy S7 Edge 12 - iDevice.ro