iPhone 7 Plus – prima presupusa IMAGINE REALA cu carcasa si camera dubla

Prima presupusa imagine reala cu carcasa iPhone 7 Plus a aparut in cursul acestei zile pe un website din China iar daca va uitati cu atentie veti observa si locasul in care compania Apple ar intentiona sa introduca acea camera dubla prezentata in cateva imagini zilele trecute.

Aceasta presupusa imagine reala cu iPhone 7 Plus ne arata ca design-ul ar putea fi dezamagitor in comparatie cu cel al modelelor anterioare, camera dubla urmand a fi inclusa intr-un locas cu un design similar celor anterioare, dar de dimensiune mai mare, un microfon si un flash LED fiind deasemenea oferite.

Partea interesanta a imaginii este ca la baza carcasei iPhone 7 Plus este vizibil ceea ce pare a fi un Smart Connector similar cu cel implementat de catre compania Apple in tableta iPad Pro, el permitand incarcarea accesoriilor sau transferul de date dintre dispozitive si accesorii.

iPhone 7 Plus – camera dubla si Smart Connector

Aceasta este prima oara cand auzim ca un Smart Connector ar putea fi implementat in iPhone 7 Plus de catre compania Apple, insa pozitionarea sa pare a fi mult prea ciudata pentru ca el sa ramana inclus in design-ul final al terminalului gandit de catre cei din Cupertino.

iPhone 7 Plus camera dubla imagine reala

Pentru ca iPhone 7 Plus este un terminal atat de important, bijutierii de la Feld & Volk, care au obtinut schite ale terminalului, au creat un concept in care incearca sa ne prezinte modul in care ar putea arata versiunea finala a smartphone-ului celor din Cupertino.

Acest concept nu face altceva decat sa prezinte intr-o versiune mai frumoasa toate informatiile pe care le-am aflat pana acum despre iPhone 7 Plus, alte detalii noi importante nefiind obtinute nici macar de catre ei, cel putin pana in momentul de fata.

iPhone 7 Plus concept camera dubla

Aparitia unui numar atat de mare cu privire la implementarea unei camere duble in iPhone 7 Plus sugereaza faptul ca Apple testeaza cel putin un prototip de terminal cu o asemenea componenta, insa iPhone 7 ar putea veni cu o camera standard oferita de catre Apple.

iPhone 7 Plus concept camera dubla 1

iPhone 7 Plus concept camera dubla2