iPhone 7 – cat de mare va fi schimbarea pentru camera ?

Una dintre marile schimbari pregatite de catre compania Apple pentru iPhone 7 anul acesta are legatura cu camera terminalului, cei din Cupertino urmand a implementa un senzor de imagine mai bun, sau chiar o camera dubla in cel putin unul dintre cele doua noi modele.

Saptamana trecuta au aparut pe internet si primele carcase pentru iPhone 7 facute in baza unor schite preluate de la parteneri ai companiei Apple si ele au dezvaluit faptul ca ne astepta o schimbare importanta pentru camera, indiferent de care va fi ea.

In imaginea de mai jos puteti vedea un iPhone 6S introdus in aceasta carcasa pentru iPhone 7 si observati ca a sa camera este pozitionata mai sus decat locasul pentru camera iPhone 7, deci Apple intentioneaza sa coboare pozitia camerei fata de cea existenta acum.

Avand in vedere ca Apple va elimina antena de sub camera si cea de la baza carcasei, coborarea camerei mai aproape de logo-ul de pe carcasa este o schimbare care poate fi extrem de usor de inteles, antena din partea superioara a carcasei putand fi mai groasa.

carcasa iPhone 7 camera

Schitele aparute pana acum pentru iPhone 7 arata faptul ca noul terminal ar putea avea o camera de dimensiune mai mare decat cea actuala, insa asta nu inseama neaparat ca ea va avea o rezolutie mai mare, ci doar ca ar putea face poze de calitate mult mai buna.

Avand in vedere ca toate aceste schimbari nu sunt definitive, deocamdata nu putem spune cu certitudine cum va arata iPhone 7, insa multiple surse au oferit aceleasi informatii pana in prezent, deci Apple pare destul de hotarata sa mute camera intr-o noua pozitie si sa foloseasca un senzor de imagine mai bun.