Design dezamagitor al iPhone 7 confirmat de o noua imagine a carcasei

Saptamana leak-urilor privind iPhone 7 continua astazi cu o noua imagine a carcasei viitorului smartphone al companiei Apple, ea fiind aparent facuta direct pe linia de productie a unuia dintre partenerii care furnizeaza componente pentru prototipurile testate de cei din Cupertino.

Aceasta noua imagine cu carcasa iPhone 7 confirma zvonurile aparute pana in prezent, iar din pacate vedem din nou ca schimbarea de design pregatita pentru noul smartphone are la baza doar o eliminare a antenelor care despart carcasa in trei parti si nimic surprinzator.

Carcasa iPhone 7 urmeaza sa fie tot din aluminiu, daca aceasta imagine prezinta componenta reala a terminalului, cei de la Apple evitand sa foloseasca sticla pentru dispozitiv, asa cum si-ar fi dorit foarte multa lume, deci teoretic dispozitivul ar trebui sa fie in continuare rezistent.

Design-ul iPhone 7 confirmat de o imagine a carcasei

Din pacate problema este ca iPhone 7 va arata ca iPhone 6S in cea mai mare parte a sa, iar asta reprezinta o schimbare majora in strategia companiei Apple de a modifica substantial design-ul iPhone-urilor sale o data la doi ani, insa acest lucru nu ar trebui sa mai surprinda pe cineva.

iPhone 7 carcasa design imagine

Aceasta noua imagine cu carcasa iPhone 7 infirma zvonul de ieri privind posibila implementare a unui Smart Connector pentru conectarea de accesorii in vederea incarcarii sau transferului de date, pozitionarea sa parand a fi oricum destul de ciudata.

Avand in vedere ca Apple testeaza multiple prototipuri ale iPhone 7 in vederea lansarii, exista posibilitatea ca aceste imagini cu carcasa sa prezinte doar unul dintre ele, dar din moment ce apar atat de multe imagini cu acelasi design, incepe sa devina din ce in ce mai clar ca acesta urmeaza sa fie cel ales de Apple.