Design dezamagitor al iPhone 7 confirmat de o noua imagine a carcasei

Saptamana leak-urilor privind iPhone 7 continua astazi cu o noua imagine a carcasei viitorului smartphone al companiei Apple, ea fiind aparent facuta direct pe linia de productie a unuia dintre partenerii care furnizeaza componente pentru prototipurile testate de cei din Cupertino.

Aceasta noua imagine cu carcasa iPhone 7 confirma zvonurile aparute pana in prezent, iar din pacate vedem din nou ca schimbarea de design pregatita pentru noul smartphone are la baza doar o eliminare a antenelor care despart carcasa in trei parti si nimic surprinzator.

Carcasa iPhone 7 urmeaza sa fie tot din aluminiu, daca aceasta imagine prezinta componenta reala a terminalului, cei de la Apple evitand sa foloseasca sticla pentru dispozitiv, asa cum si-ar fi dorit foarte multa lume, deci teoretic dispozitivul ar trebui sa fie in continuare rezistent.

Design-ul iPhone 7 confirmat de o imagine a carcasei

Din pacate problema este ca iPhone 7 va arata ca iPhone 6S in cea mai mare parte a sa, iar asta reprezinta o schimbare majora in strategia companiei Apple de a modifica substantial design-ul iPhone-urilor sale o data la doi ani, insa acest lucru nu ar trebui sa mai surprinda pe cineva.

iPhone 7 carcasa design imagine

Aceasta noua imagine cu carcasa iPhone 7 infirma zvonul de ieri privind posibila implementare a unui Smart Connector pentru conectarea de accesorii in vederea incarcarii sau transferului de date, pozitionarea sa parand a fi oricum destul de ciudata.

Avand in vedere ca Apple testeaza multiple prototipuri ale iPhone 7 in vederea lansarii, exista posibilitatea ca aceste imagini cu carcasa sa prezinte doar unul dintre ele, dar din moment ce apar atat de multe imagini cu acelasi design, incepe sa devina din ce in ce mai clar ca acesta urmeaza sa fie cel ales de Apple.

37 COMENTARII

  1. nu stim daca infirma smart conectorul, poate este poza cu topul dispozitivului.
    ba nu gresesc, pt ca nu se vede locasul pt camera/camere, my bad

  2. Da toata lumea zice ca obsa semene cu ip6 dar defapt se stie ca o sa fie ceva diferit si nu se va confunda …treaba cu confundatul este la samsung …s6/s7 acelasi telefon putin mai rotunjit … In husa nici nu iti d-ai seama daca este 6 ori 7 ….

  3. Daca va arată asa nu te mai atrage sa faci trecerea de la iPhone 6s la 7 poate chiar de la 6 la 7 cine știe pana apare poate își vor da seama de greșeala si s a dus tradiția ca din 2 in 2 ani schimba forma

  4. Aici vorbim ( posibil ) si de a treia generatie , nu doua precum in cazul S6/S7 . Te-ai gandit tu sa aperi Apple lovind in concurenta .

  5. Sticla la un telefon…mare prostie! Aluminiul ia consacrat pe Apple, nu vor renunța curand la el, eu unul apreciez la maxim designul lor.

  6. Înainte sa lanseze Iphonul 6 cu cate luni un urma a scăpat o poza pe internet si pana la sfârșit sa confirmat ca acela era telefonul ??? Sunt curios , cine știe ?

  7. iPhone 6S e fragil ca un ou???
    Cam care ar trebui sa fie durabilitatea unui iPhone sau generalizand, a unui smartphone? Ma reazăm de o masina si in locul respectiv ramane o adâncitură, deci prea rezistenta nu e acea masina. Si totusi, se cumpara masini in draci si lumea goneste cu peste 100km/h cu aceste masini atat de fragile.

  8. Alexbr: tiai schimbat displayul la telefon? Asta ar fi una din cauze .daca nu lai schimbat ,cel mai simplu e bateria , sau exista un cip de incarcare in iphone care la multe terminale face figuri .el e ieftin dar e complicat de pus

  9. Si eu tare as vrea sa știu ce gândesc oamenii și la ce se referă uneori.Strict la subiect,omul zice “sticla la un telefon…mare prostie.”.Ești sigur ca nu se referea la telefoane?