iPhone Pro, iPhone 7 si iPhone SE concept prezinta terminale pe care le vei dori

Un nou concept pentru iPhone Pro, iPhone 7 si iPhone SE a fost publicat in cursul zilei de ieri, el avand rolul de a ne arata posibila linie de produse pe care compania Apple s-ar pregati sa o anunte in cursul acestui an, unul dintre ele urmand a fi prezentat chiar lunea viitoare.

Incepem cu iPhone Pro, acest terminal al companiei Apple avand un design extrem de similar cu cel al iPhone 6S, diferentele principale fiind facute de catre camera dubla prezenta pe carcasa, eliminarea antenelor si includerea unui Smart Connector vizibil in partea inferioara a carcasei.

In cazul iPhone 7 vorbim doar despre eliminarea completa a antenelor din carcasa si afisarea acelor difuzoare stereo care sunt vizibile inclusiv in iPhone Pro, singura diferenta dintre cele doua dispozitive fiind data de catre camera dubla, lucru care s-ar putea intampla si in realitate.

In ceea ce priveste iPhone SE vorbim despre un design ireal deoarece terminalul va arata ca iPhone 5S, nu ca iPhone 6, si nu va avea difuzoare stereo, asa ca in aceasta situatie vorbim despre un design pe care Apple l-ar putea adopta in cativa ani, insa in niciun caz in anul 2016.

Voi ce parere aveti si care va place mai mult ?

iPhone Pro concept

iPhone SE 7 Pro concept

iPhone Pro concept 1

iPhone Pro concept 2

iPhone Pro concept 3

iPhone Pro concept 4

iPhone Pro concept 5

iPhone Pro concept 6

iPhone Pro concept 7

iPhone 7 concept martie

iPhone 7 concept martie 1

iPhone 7 concept martie 2

iPhone se concept martie

iPhone se concept martie 1

iPhone se concept martie 2