Apple Store Online a fost inchis inaintea prezentarii iPhone SE

Apple Store Online a fost inchis de catre compania Apple acum cateva zeci de minute cu mai putin de 6 ore inainte de a incepe prezentarea iPhone SE, deci este cat se poate de clar ca vom vedea produse noi din partea americanilor in cursul acestei seri.

Separat de iPhone SE si iPad Pro 9.7 inch, compania Apple urmeaza sa prezinte si noi accesorii pentru Apple Watch, iOS 9.3 putand fi deasemenea lansat in versiunea finala in cursul acestei nopti, sau cel tarziu in cursul zilelor urmatoare, in functie de ceea ce doreste Apple.

Chiar daca Apple Store Online a fost inchis pentru ca iPhone SE, iPad Pro 9.7 inch si noi accesorii pentru Apple Watch sa fie inclusee, e putin probabil ca vreunul dintre aceste noi produse sa si fie pus in vanzare din cursul acestei zile, ele urmand a fi lansate oficial abia vineri.

Articolul precedentiOS 9.3 va bloca o vulnerabilitate de securitate majora
Articolul următorCat de mult ne-a schimbat tehnologia (Foto)
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.