LIVE: Prezentarea iPhone SE si iPad Pro 9.7 inch

Prezentarea iPhone SE si iPad Pro 9.7 inch incepe maine, 21 martie 2016, la ora 19:00 in Cupertino, compania Apple urmand a prezenta cele doua produse impreuna cu nou curele si accesorii pentru Apple Watch, iOS 9.3 urmand a fi anuntat pentru lansare saptamana viitoare.

Inainte de prezentarea iPhone SE si iPad Pro 9.7 inch stim ca iPhone SE va arata ca iPhone 5S, va avea o buna parte din hardware-ul iPhone 6S si va avea un pret de vanzare de aproximativ 450 de euro in Europa, iPhone SE urmand a aduce o actualizare pentru seria de smartphone-uri cu ecran de 4 inch care a scazut serios in vanzari.

Tot in conferinta pentru prezentarea iPhone SE si iPad Pro 9.7 inch vom afla ca iPad Pro 9.7 inch urmeaza sa fie o versiune mai mica a iPad Pro 12.9 inch, singura diferente intre cele doua tablete fiind reducerea dimensiunilor ecranului, restul caracteristicilor privind componentele interne si functiile urmand a fi, teoretic, identice intre produse.

Prezentarea iPhone SE si iPad Pro 9.7 inch

In ceea ce priveste Apple Watch, prezentarea iPhone SE si iPad Pro 9.7 inch este un eveniment propice pentru a anunta cateva accesori inoi si eventual noi carcase colorate pentru ceas, insa desi toata lumea asteapta Apple Watch 2, Apple il va prezenta abia in toamna.

Veti putea urmari prezentarea iPhone SE si iPad Pro 9.7 inch in direct de pe propriile iDevice/Mac-uri sau calculatoare care ruleaza Windows 10, compania Apple transmitand totul in intreaga lume pentru ca informatiile sa ajunga in timp real la toti cei interesati sa le afle de la ea.

In cursul zilei de luni voi publica un articol in care va voi explica modalitatea prin care puteti urmari prezentarea iPhone SE si iPad Pro 9.7 inch si din Windows-urile mai vechi sau de pe alte smartphone-uri ori tablete, asa ca nu uitati sa reveniti seara pentru a il afla.

UPDATE: Aici puteti afla cum vedeti prezentarea LIVE.

Tot luni va fi public aici si un chat, iar incepand de la ora 18:30 vom putea discuta despre prezentarea iPhone SE si iPad Pro 9.7 inch si tot ceea ce urmeaza sa anunte compania Apple, produsele in sine neavand o importanta majora pentru cei din Cupertino.

Acestea fiind spuse, va astept maine la ora 18:30!

Nu uitati sa descarcati aplicatia iDevice.ropentru a fi mereu la curent cu cele mai noi informatii din lumea Apple.