Noile casti EarPods ale iPhone 7 apar intr-o prima presupusa imagine

Compania Apple pregateste o schimbare majora pentru linia sa de iPhone-uri in toamna, iPhone 7 neavand un port audio de 3.5mm disponibil, iar acest lucru ne da de inteles ca Apple va furniza casti EarPods care au conector Lightning in locul celui standard de 3.5mm.

Cu mult timp inainte ca iPhone 7 sa fie prezentat, iata ca astazi vedem o prima imagine un care ni se prezinta ceea ce pare a fi o pereche de casti EarPods cu conector Lightning, insa din pacate nimeni nu poate confirma ca ele sunt fabricate pentru Apple.

Avand in vedere ca exista foarte multe perechi de casti EarPods contrafacute, nu ar fi greu de crezut ca acestea au fost facute in China de catre o companie locala, insa chiar si asa, cele care vor fi livrate cu iPhone 7 ar trebui sa arate exact la fel.

Este putin probabil ca Apple sa modifice in vreun fel design-ul castilor EarPods in afara schimbarii portului de conectare la terminalele sale iPhone, asa ca versiunea finala a acestui accesoriu ar trebui sa arate exact precum in imaginea de mai jos.

Desi imaginea apare astazi, sunt sanse infime ca Apple sa lanseze un iPhone SE fara port audio de 3.5mm, asa ca e putin probabil ca aceste casti sa fie prezentate in cadrul conferintei pregatite astazi de Apple.

UPDATE: Se pare ca imaginea este falsa.

EarPods Lightning iPhone 7