Data de lansare iPhone SE in Romania

Va spuneam aseara cand se lanseaza iPhone SE in Romania, compania Apple spunand foarte clar ca noul smartphone urmeaza sa fie disponibil de la inceputul lunii aprilie in tara noastra, fara a oferi totusi o data clara cand va permite punerea in vanzare.

Astazi aflam totusi informatii noi care sugereaza faptul ca lansarea iPhone SE in Romania ar putea avea loc pe data de 8 aprilie, deci la o saptamana distanta de lansarea din primul val, compania Apple dorind sa aduca dispozitivul foarte repede pe piata.

Informatia vine de la un retailer din India, tara care face parte din acelasi val de lansari precum Romania, el afirmand ca iPhone SE va intra in vanzare din data de 8 aprilie in 3500 de locatii din tara, ziua fiind una de vineri, tipica pentru lansarile Apple.

O publicatie spaniola sustine ca in Spania iPhone SE va fi lansat in 6 aprilie, lucru improbabil, insa ziua este apropiata de cea de 8 aprilie si pare destul de logic faptul ca aceasta va fi data la care terminalul va fi pus in vanzare in al doilea val de tari.

Daca iPhone SE va fi lansat pe 8 aprilie in Romania, atunci ma astept ca din 29 martie el sa fie intr-adevar disponibil pentru precomanda de la operatorii de telefonie mobila si magazinele din tara noastra, insa ramane de vazut care vor fi planurile Apple, un anunta urmand a fi facut in prealabil.