Iata cine va produce ecranul iPhone 7

Compania Apple ar fi semnat deja contractul cu producatorul ecranului iPhone 7, o publicatie din Coreea de Sud afirmand ca Samsung ar fi fost aleasa de catre compania Apple pentru fabricarea acestei componente extrem de importante.

Publicatia coreeana sustine ca Apple va folosi un ecran OLED flexibil in iPhone 7, cei de la Samsung urmand a produce 60.000 de panouri OLED pe luna pentru cei din Cupertino, deci alti parteneri vor trebui deasemenea contractati pentru a suplimenta productia.

LG si Japan Display se lupta deasemenea pentru a castiga contracte de la Apple in vederea fabricarii de ecrane OLED pentru iPhone, companiile facand investitii serioase in propriile fabrici pentru a putea sustine cererea celor de la Apple anul acesta sau in urmatorii ani.

Desi pana acum s-a spus ca iPhone 8 va fi primul iPhone cu ecran OLED si mai apoi am aflat ca Apple ar vrea sa lanseze un iPhone 7S cu ecran OLED, iata ca acum ni se spune ca planurile ar fi fost din nou avansate pentru implementarea tehnologiei inca din 2016.

Display businesses are competing each other to win a right to supply OLED panels to Apple for Apple’s next iPhone. As Samsung Display was chosen as the Apple’s primary partner, competition to become the secondary supplier is becoming more fierce.

In cazul Samsung este usor de crezut ca poate furniza panouri OLED pentru iPhone 7 deoarece are deja fabrici capabile sa sustina cererea Apple, insa separat de ea este nevoie si de alte companii pentru a sustine o asemenea schimbare majora pentru iPhone.

Daca Apple va reusi sa gaseasca parteneri suficient de capabili sa o poata ajuta sa lanseze un iPhone 7 cu ecran OLED ramane de vazut, insa clar este ca Samsung a primit deja un prim contract pentru a produce un asemenea smartphone pentru cei din Cupertino.

29 COMENTARII

  1. Mda ar avea sigur multe vanzari daca pe langa ce s-a mai auzit, se adauga si surpriza asta..Sper doar sa nu fie zvonuri de bine sa iti faci sperante si dupa sa fie de kkt. mai bine era invers cand se zvonea ca va avea acelasi design, oled pauza, baterie identica

  2. Se pare ca din aceeasi sursa, pe langa oled si rezolutie diferita, se pare ca da va veni cu dual speakers , fara 3.5m jack, water resistance, slimmer body, si vor face trecerea, incepand cu iphone se de astazi la ceramic body ceea ce mai auzisem odata acum 1 luna de zile. Deci vedem astazi , daca va fi din ceramic body SE atunci avem sanse si celelalte sa devina realitate

  3. Am uitat
    Samsung face numai panarame.
    Dar cand vine vorba de ecranele facute pentru iPhone atunci le fac mai bune decat cele din smartphone- urile lor.

    Think different.
    Apple the best.

  4. SrbS, iarăși: fapte nu vorbe… Samsung este cel mai mare producător de electronice, și are capacități de producție colosale. E ușor de zis X e mai mare/bun/frumos decât Y. Demonstrează 🙂

  5. Deci in concluzie Apple la fiecare iPhone vandut sau nevândut ca si pana acum da cota parte către compania Samsung.

    Singurul lucru care salvează Apple in momentul de fata ieste iOS in rest nimic wow.

    Acest lucru il vor demonstra in seara asta.

    Nimic wow. Multă abureala si imediat după alte cifre record din vânzare.

  6. da dar eu intrebam daca se refera la calitatea ecranului sau la productie ceea ce este si mai greu de crezut. Adica, viorel ciobanel, crezi ca japan display poate fi peste samsung in vreun domeniu?

  7. Ce să spun măi oiță… După ureche e ușor să îți dai cu părerea. Chiar și ciobanii își dau seama de asta. Dacă vrei să îți faci o părere corectă, trebuie să te bazezi pe argumente obiective.
    Hai să vedem ce rezultate scot ecranele Japan Display în testele celor de la Display Mate (sau alți profesioniști), și să vedem ulterior cum stă treaba.
    Altfel, tu behăi degeaba 🙂

    Japan Display trebuie să fie foarte buni, dar știi cum e cu Apple: ei schimbă furnizorul în funcție de prețul cerut, și nu știu dacă JD face fayae. Să vedem…