Iata cine va produce ecranul iPhone 7

29

Compania Apple ar fi semnat deja contractul cu producatorul ecranului iPhone 7, o publicatie din Coreea de Sud afirmand ca Samsung ar fi fost aleasa de catre compania Apple pentru fabricarea acestei componente extrem de importante.

Publicatia coreeana sustine ca Apple va folosi un ecran OLED flexibil in iPhone 7, cei de la Samsung urmand a produce 60.000 de panouri OLED pe luna pentru cei din Cupertino, deci alti parteneri vor trebui deasemenea contractati pentru a suplimenta productia.

LG si Japan Display se lupta deasemenea pentru a castiga contracte de la Apple in vederea fabricarii de ecrane OLED pentru iPhone, companiile facand investitii serioase in propriile fabrici pentru a putea sustine cererea celor de la Apple anul acesta sau in urmatorii ani.

Desi pana acum s-a spus ca iPhone 8 va fi primul iPhone cu ecran OLED si mai apoi am aflat ca Apple ar vrea sa lanseze un iPhone 7S cu ecran OLED, iata ca acum ni se spune ca planurile ar fi fost din nou avansate pentru implementarea tehnologiei inca din 2016.

Display businesses are competing each other to win a right to supply OLED panels to Apple for Apple’s next iPhone. As Samsung Display was chosen as the Apple’s primary partner, competition to become the secondary supplier is becoming more fierce.

In cazul Samsung este usor de crezut ca poate furniza panouri OLED pentru iPhone 7 deoarece are deja fabrici capabile sa sustina cererea Apple, insa separat de ea este nevoie si de alte companii pentru a sustine o asemenea schimbare majora pentru iPhone.

Daca Apple va reusi sa gaseasca parteneri suficient de capabili sa o poata ajuta sa lanseze un iPhone 7 cu ecran OLED ramane de vazut, insa clar este ca Samsung a primit deja un prim contract pentru a produce un asemenea smartphone pentru cei din Cupertino.