iPhone 7S urmeaza sa aiba ecran OLED

Compania Apple s-ar pregati sa implementeze un ecran OLED in iPhone 7S daca este sa dam crezare unor informatii aparute in cursul acestei dupa-amiezi in Coreea de Sud, o publicatie locala afirmand ca acesta va fi primul smartphone Apple cu un ecran fabricat din acest tip de material.

Diverse zvonuri aparute pana in prezent sugerau faptul ca Apple ar putea lansa un iPhone cu ecran OLED in 2017 sau cel tarziu in 2018, iar informatiile de astazi privind iPhone 7S confirma doar ceea ce am auzit din diverse alte surse de la inceputul acestui an si pana in prezent.

Apple a implementat un ecran OLED in Apple Watch si inca de la finalul anului trecut se afla in discutii avansate cu unii parteneri pentru implementarea unui ecran OLED in iPhone, cei din Cupertino promitand sa faca si unele investitii serioase in constructia de fabrici pentru fabricarea acestui tip de ecrane.

Samsung si LG Display ar fi principalii parteneri Apple care ar urma sa furnizeze majoritatea ecranelor OLED pentru iPhone 7S incepand de anul viitor, aceasta informatie fiind confirmata si de catre cei de la Reuters cu surse proprii, asa ca planurile Apple sunt destul de clare.

According to the market research firm, Samsung Electronics is predicted to sell at least 47 million Galaxy series smartphones equipped with that type of panel this year. In addition, it is said that Apple will apply the same panel to its iPhones next year. Then, Samsung Display or LG Display is likely to partner with Apple for the purpose.

Daca iPhone 7S va avea ecran OLED, atunci vorbim despre o schimbare majora in strategia companiei Apple privind productia de terminale iPhone, cei din Cuperitno folosind pana acum doar ecrane IPS LCD pentru smartphone-urile proprii, insa trecerea la OLED va fi benefica pentru utilizatorii din lumea intreaga.

24 COMENTARII

  1. Habar nu am care este diferenta ! Poate consuma mai putine resurse, afiseaza mai corect culorile… In principiu se vede mai bine, ca altfel nu vad de ce s-ar face trecerea sau de ce celelalte companii au trecut de ceva vreme la OLED

  2. Consuma mai putina baterie. Suporta rezolutii superioare cu un consum sub lcd-urile din prezent. E flexibil..iphone edge, why not?

  3. oricum, se zice ca ochiul uman poate distinge pana la 10.000 de culori diferite- restul fiind nuante asa ca milioanele de culori redate de oled…., nu’s pt ochiul uman

  4. display-urile superamoled pana la galaxy s5 inclusiv nu m-au impresionat deloc. Intunecate, culori tipatoare, tiganie curata.

  5. Ai auzit vre-odata de functia ” adaptive display” de la Samsung? Stii la ce foloseste? In setari, pe la screen mode, ai niste functii care iti permit sa selectezi diferite moduri de culori. Culori naturale, mod cinema, mai saturat, mai putin saturat… Deci optiuni pentru toate gusturile. Daca vorbim asa fara sa ne informam, doar ca sa ne bagam in seama, nu facem nimic.