Apple a actualizat aplicatia Apple Music pentru Android

Apple a actualizat in cursul noptii trecute aplicatia Apple Music pentru Android, ea fiind lansata acum cateva luni in ideea de a le oferi utilizatorilor platformei Google posibilitatea de a utiliza serviciul de streaming audio lansat de catre compania Apple.

Multumita actualizarii disponibile de astazi, cei care folosesc Apple Music in Android au acum optiunea de a afisa in pagina principala de aplicatii un widget care permite controlarea aplicatiei Apple Music, el afisand si informatii despre cea mai recenta melodie redata + multe altele.

Mai mult decat atat, actualizarea ofera optiunea de a face redeem pentru gift card-uri in ideea de a prelungi abonamentul Apple Music, optiunea de a vedea melodia rulata pe Beats 1 Radio direct din tab-ul Radio, optiunea de a accesa albumul unei melodii prin apasarea pe numele ei si afisarea celor mai populare melodii din Apple Music.

  • Control playback with a widget you can add to your home screen
  • Redeem gift cards in Settings to renew your membership using iTunes credit
  • See what’s playing on Beats 1 directly from the Radio tab — without having to tune in
  • Tap the name of the currently playing song in Now Playing to go to the album
  • See which songs are most popular on albums in the Apple Music catalog

Aplicatia Apple Music pentru Android poate fi descarcata gratuit din Google Play.

2 COMENTARII

  1. Mai Zaoane ti-am cerut un sfat in cadrul unui articol.Precizez ca nu tinea de articolul respectiv.Ba mai mult de atat mi-ai sters si comentul.De raspuns nici vorba.?