iOS 9.3 build 13E5237 a fost lansat de Apple

32

iOS 9.3 build 13E5237 a fost lansat de catre compania Apple cu doar cateva minute in urma, noua versiune a sistemului de operare fiind oferita pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile care nu se pot activa prin sistemul standard oferit de catre compania Apple in momentul de fata.

26 de iPhone, iPad si iPod Touch-uri beneficiaza in momentul de fata iOS 9.3 build 13E5237 prin sistemul de Actualizare Software, Software Update, implementat in aplicatia Configurari, Settings, sau prin instalare directa folosind programul iTunes pentru PC.

Compania Apple a retras saptamana trecuta iOS 9.3 pentru o multitudine de iPhone, iPad si iPod Touch-uri, a lansat in weekend un build nou pe care l-a retras din nou, insa versiunea de astazi ar trebui sa functioneze fara probleme pentru toata lumea.

V-am spus astazi ca vinovate pentru impiedicarea activarii unor iPhone, iPad si iPod Touch-uri ar putea fi cartelele cu PIN activat, asa ca daca nici dupa aceasta actualizare lucrurile nu revin la normal, atunci ar trebui sa va ganditi sa scoateti PIN-ul pentru cartela voastra.

Apple nu ofera un changelog pnou pentru iOS 9.3 build 13E5237 si in afara de rezolvarea problemei activarii iDevice-urilor, ar putea rezolva inclusiv problema care impiedica accesarea de link-uri in Safari, alte imbunatatiri nefiind anuntate de vreo sursa apropiata celor din Cupertino.