Windows 10 este instalat pe 270 milioane de PC-uri

Windows 10 este instalat pe 270 de milioane de PC-uri in momentul de fata, compania Microsoft facand anuntul in cadrul evenimentului BUILD 2016 care inca este in desfasurare, iar cifra este una cu adevarat impresionanta avand in vedere ca vorbim despre un sistem de operare relativ nou.

Din momentul lansarii si pana in prezent Windows 10 a fost actualizat constant de catre cei de la Microsoft, iar acest lucru a convins tot mai multi utilizatori sa cumpere sau sa faca upgrade la aceasta noua versiune a sistemului sau de operare pentru calculatoarele din toata lumea.

Conform celor de la Microsoft, rata de adoptie a Windows 10 este cea mai rapida dintre toate versiunile de Windows lansate pana in prezent si aici au contribuit serios discount-urile si gratuitatile pe care cei de la Microsoft le-au oferit in premiera pentru foarte multi dintre utilizatori.

In final Microsoft a anuntat ca utilizatorii Windows 10 au petrecut peste 75 de miliarde de ore folosind sistemul sau de operare, dar si ca peste 500 de dispozitive electronice noi au fost create special pentru aceasta versiune a Windows, deci vorbim desore o popularitate foarte ridicata.

Daca ar fi sa comparam Windows 10 cu OS X 10.14, ei bine compania Microsoft ar eparte de o rata de adoptie mult mai buna decat Apple, insa asta in principal din cauza faptului ca la nivel global exista mai multe PC-uri decat Mac-uri in uz.