Primele tablete iPad Pro 9.7 inch au ajuns deja in mainile clientilor

Primele tablete iPad Pro 9.7 inch au inceput sa fie livrate clientilor care au facut precomenzi saptamana trecuta prin intermediul Apple sau prin intermediul partenerilor celor din Cupertino, iar cu aceasta ocazie putem afla si primele pareri reale cu privire la produs.

Primele poze si unboxing-uri facute de catre clientii Apple au inceput sa apara pe internet dupa livrarea tabletelor catre ei, iar pana acum majoritatea utilizatorilor sunt multumiti de ceea ce au primit de la compania americana, insa acest lucru nu ar trebui sa mai mire pe cineva.

iPad Pro 9.7 inch este cea mai puternica tableta cu ecran de 9.7 inch lansata pana acum de catre compania Apple, iar in combinatie cu Apple Pencil si Smart Keyboard, ea poate fi un inlocuitor destul de bun pentru un PC de pe care nu doriti sa faceti prea multe in afara de navigare pe internet si utilizarea de aplicatii de tip office.

Primele unitati au fost livrat ein Australia si Noua Zeelanda noaptea trecuta, insa din aceasta dimineata ar trebui sa ajunga si primele unitati la clientii din Europa, magazinele Apple de pe batranul continent urmand a se deschide incepand cu ura 08:00 pentru a primi clienti dornici sa cumpere produsul.

iPad Pro client Apple

https://www.youtube.com/watch?v=CUJhMrQqxno