Apple sarbatoreste implinirea a 40 de ani cu un concert organizat in sediul din Cupertino

Va spuneam ieri ca Apple a implinit 40 de ani de existenta, compania americana arborand celebrul steag de pirati pe care echipa ce a dezvoltat primul Mac l-a aratat cu mandrie lumii intregi pentru a demonstra ca ea gandeste diferit fata de restul angajatilor Apple.

In 2016 lucrurile sunt ceva mai linistite, compania Apple organizand un concert pentru toti cei care lucreaza in campusul sau din Cupertino, Tim Cook, Eddy Cue si celebrul DJ Zane Lowe, al Beats 1 Radio, urcand pe scena pentru a-i distra pe cei prezenti acolo.

Conform lui Tim Cook, pe care il veti vedea in clipul video de mai jos, nu mai putin de 6000 de angajati ai Apple au fost prezenti in mijlocul campusului din Cupertino la petrecerea organizata de catre compania Apple, toti distrandu-se in onoarea celor 40 de ani de existenta.

Apple organizeaza anual petreceri de acest gen pentru a celebra implinirea a cate unui nou an de existenta, insa aceasta traditie a fost introdusa de catre Tim Cook dupa preluarea functiei de CEO, Steve Jobs neavand prea mult interes sa organizeze evenimente de acest gen.

Apple 40 ani Cupertino 1

A video posted by NYC || SF (@nabznyc) on