Facebook lanseaza noi functii pentru aplicatia dedicata iPhone

Facebook a anuntat in cursul acestei zile lansarea unor noi functii pentru sistemul live video pe care il ofera de cateva luni pentru unii utilizatori de pe planeta, schimbarile venind in contextul in care acest mod de a interactiona cu utilizatorii a devenit din ce in ce mai popular.

Pentru inceput, cei de la Facebook ofera posibilitatea de a face sesiuni de streaming live doar cu anumite grupuri Facebook sau doar in anumite evenimente create pe Facebook, doar persoanele din acel grup sau care au anuntat ca participa al un eveniment putand vedea feed-ul video.

A doua noutate este posibilitatea oferita utilizatorilor de a folosi noile tipuri de reactii in sesiunile de chat pentru live video, optiunea de a raspunde la diverse alte comentarii si cea de a aplica filtre pentru stream-ul video care este redat utilizatorilor din lumea intreaga.

Cei de la Facebook sustin ca sesiunile de chat in stream-urile live sunt mult mai interactive decat cele pentru simple postari, asa ca utilizatorii pot beneficia in discutiile live de tot ceea ce au in discutiile posibile pentru simplele postari de texte, poze sau clipuri video inregistrate.

Facebook live video

In final cei de la Facebook implementeaza optiunea de a invita anumiti prieteni pentru a va vedea sesiunea de streaming live facuta prin intermediul Facebook, butonul de invitare fiind disponibil in interfata pe care o vedeti atunci cand faceti un stream video in direct.

Separat de acestea, cei de la Facebook au creat o noua sectiune in care pot fi descoperite sesiuni de live video din lumea intreaga, o harta cu stream-uri live din peste 60 de tari fiind oferita impreuna cu o impartire pe categorii si prieteni sau subiecte de interes pentru noi.

Facebook live video 1

Noile functii vor fi disponibile pentru utilizatori incepand de astazi, insa numai cei care au functia Live Video oferita vor beneficia si de aceste schimbari.