Conceptul unui iPhone 7 cu Earpods wireless a atras atentia a zeci de mii de oameni

iPhone 7 nu va avea port audio conform celor mai recente zvonuri aparute pe internet, aceasta schimbare urmand a ii oferi companiei Apple posibilitatea de a face unele schimbari pentru iPhone care ar fi in alte situatii imposibile, sau cel putin asta ni se da de inteles.

Pentru ca subiectul este unul atat de controversat, cineva s-a gandit sa creeze un concept al unui iPhone 7 fara port audio care are casti Earpods wireless, iar ideea sa a atras atentia a cel putin cateva zeci de mii de persoane de pe planeta, popularitatea sa fiind in crestere.

Cele doua imagini de mai jos au fost publicate pe reteaua de microblogging Twitter, iar pana in prezent ele au generat peste 44.000 de retweet-uri si peste 43.000 de like-uri de la utilizatori, numarul de aprecieri si repartajari fiind in continua crestere.

Foarte multa lume nu priveste cu ochi buni eliminarea portului audio din iPhone 7, insa fara el compania Apple ne poate oferi functii noi si caracteristici imbunatatite pentru smartphone-urile sale, asa ca in final schimbare va merita.

iPhone 7 Earpods wireless

iPhone 7 Earpods wireless 1