iOS 9.3.2 Beta 1 ar putea bloca exploit-urile iOS 9.3 jailbreak

iOS 9.3.2 Beta 1 a fost lansat aseara de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind deocamdata oferita numai pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, insa versiunile publice ar trebui sa devina disponibile astazi sau poate chiar maine.

iOS 9.3.2 Beta 1 are un nou kernel, compania Apple facand cateva modificari in cel oferit impreuna cu iOS 9.3, iar acest lucru ar putea sugera faptul ca unele exploit-uri pregatite pentru iOS 9.3 jailbreak ar fi fost inchise de catre compania Apple in iOS 9.3.2.

Aceasta este doar o simpla presupunere deoarece prin actualizari ale kernel-ului iOS compania Apple blocheaza exploit-uri folosite si pentru solutii de jailbreak, insa deocamdata niciun hacker nu a confirmat ca acum ar fi fost blocat vreun exploit ce era pregatit pentru o solutie de jailbreak.

In aceeasi masura, acest nou kernel ar putea avea alte vulnerabilitati pe care hackerii le-ar putea exploata in viitoare solutii de jailbreak, sau chiar in cea pe care ar putea-o lansa pentru iOS 9.3, asa ca lucrurile pot merge in orice directie dupa o analizare amanuntita a acestui nou kernel.

In concluzie, iOS 9.3.2 Beta 1 ar putea bloca unele exploit-uri pentru jailbreak, dar ar putea contine altele noi, iar daca el va fi intr-un fel sau altul exploatabil vom afla in saptamanile urmatoare. Daca iOS 9.3.2 blocheaza vreun exploit existent in iOS 9.3 sau iOS 9.3.1, atunci solutia de jailbreak pentru ele va fi lansata foarte curand.

20 COMENTARII

  1. Cred ca 0,01% dintre cei care folosesc iPhone sunt interesaÈ›i sau È™tiu ce înseamnă jb. …e subiect de discuÈ›ie.

  2. Dacă nu are Cydia inclus, asta nu înseamnă că tweak-urile nu pot fi instalate și în alte moduri. Partea proastă e că nu oricine știe să facă asta și chiar dacă știi, tot e un proces complex

  3. Puștiulică, nu te mai obosi, nu reușești să mă enervezi, dar te înțeleg că nu mai poți 🙂 E normal la cei câțiva anișori ai tăi să ai impresia că toată lumea merge pe sub masă, de-a bușilea, ca tine, în căutarea argumentului suprem. By the way, de ce ești obrăznicuț și nu o asculți pe mami? La ora asta copilașii de vârsta ta dorm, nu încearcă să pară deștepți pe iDevice.

  4. Scuze dacă te-am deranjat cu ceva, nu mi-am propus sa te enervez. Te las, si așa am pierdut prea multă cu tine pentru o conversație neinteresantă pentru ceilalți.
    Seara faină!