iPhone 7 – noi detalii despre camera si initierea productiei

iPhone 7 este viitorul smartphone pe care compania Apple se pregateste sa il lanseze, el fiind in dezvoltare de foarte mult timp, iar in toamna acestui an ar urma sa aiba loc lansarea oficiala, asa ca astazi aflam cateva detalii noi cu privire la produsul pe care il vom cumpara.

Conform lui Brian White, un analist pentru firma Drexel Hamilton, compania Apple intentioneaza sa ceara ca productia iPhone 7 sa fie initiata in cursul lunii iulie, cu doua luni inainte ca lansarea oficiala sa aiba loc dupa o conferinta in care produsul va fi prezentat oficial.

White sustine ca lansarea iPhone 7 va genera nu doar vanzari mai mari pentru compania Apple, ci si pentru partenerii acesteia deoarece vorbim despre nou contracte pentru componente care vor creste serios incasarile multor companii asiatice pe care Apple le contracteaza.

Separat de acestea, analistul sustine ca iPhone 7 Plus va avea camera dubla in timp ce iPhone 7 va avea o camera normala, aceeasi informatie fiind oferita saptamana aceasta de catre un alt analist asiatic de la care am primit foarte multe informatii valide in trecut.

Our meeting with a tech supply chain company highlighted a rough end to 2015 with significant forecast reductions from Apple; however, forecasts have been stable since then with 2Q:16 expected to be the trough. After a YoY sales decline in 1Q:16, our contact expects to return to growth in H2:2016. Production of parts of the iPhone 7 are expected to begin in July.

Brian White si-a obtinut informatiile din vizite facute in ultimele saptamani la diverse companii care produc componente pentru multipli vanzatori de smartphone-uri, asa ca ele ar trebui sa dezvaluie cat se poate de clar planurile companiei Apple si nu numai.